Συ είπας…

@ «Το ταξίδι στην Αμερική πρέπει να αξιολογηθεί ως άνοιγμα των ΗΠΑ στην Ελλάδα και όχι ως υποταγή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στο imperium»!

Γιάννης Πανούσης
πρώην Υπουργός
(από τη συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα»)


@ «Είμαι 45 ετών και είναι αλήθεια ότι βλέπω πως από όλα αυτά τα χρόνια που έζησα, σήμερα είναι η καλύτερη εποχή για να είναι κανείς φασίστας. Είναι όμως ταυτόχρονα και η καλύτερη εποχή για να είναι κανείς σοσιαλιστής».

Τσάινα Μίεβιλ
Λονδρέζος Σοσιαλιστής – Συγγραφέας


@ «Το δίκαιο που διαμορφώνεται είναι άδικο. Ο συνεπής, ο τίμιος χάνει, η ζωή είναι ακριβή γι’ αυτόν. Πληρώνει, δηλώνει, ταυτοποιείται, ενοχοποιείται. Κουβαλάει σαν άγος την τιμιότητά του. Η διαύγεια στην ατομική ιδιοκτησία, η καθαρότητα στα οικονομικά, η ευθύτητα συμμόρφωσης στον νόμο γίνονται άχθος. Αυτή την οδύνη διδάσκεται ο πολίτης».

«Ο καταπατητής, ο φοροφυγάς, ο λουφαδόρος δεν έχουν δίκιο, φτιάχνουν δίκιο».

Δημήτρης Σεβαστάκης
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


@ «Είμαι βαθιά θρησκευόμενος και όχι με την κλειστή έννοια. Προσεύχομαι, διαλογίζομαι. Η προσευχή είναι μια μορφή διαλογισμού, είναι ένας τρόπος ενδοσκόπησης, σε βοηθάει να βρεις το κέντρο σου ξανά».

«Ο Αρχιεπίσκοπος είναι υπέροχος άνθρωπος, εξαιρετικός. Η Εκκλησία μας είναι πολλά πράγματα, όχι κάτι άκαμπτο και μονοδιάστατο».

Σάκης Ρουβάς
Τραγουδιστής


Σχολιάστε εδώ