Αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ…

♣ Αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, θα μοιράζει τα φάρμακα κατ’ οίκον. Αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, θα… παίρνουμε όλοι φάρμακα.

♣ Τι θα πει πώς και γιατί φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού προσάραξε στα αβαθή; Θα ‘μαθε ξαφνικά ότι έχει προϊστάμενο τον Καμμένο!

♣ Το νέο κόμμα της Κε­ντροαριστεράς θα έχει έναν αρχηγό, δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες και… τρεις-τέσσερις θιάσους για να δίνει παραστάσεις.

♣ Επειδή η κυβέρνηση ακολουθεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, οι Τούρκοι διεκδικούν το μισό Αιγαίο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Αλβανοί την Ήπειρο.

♣ Ευτυχώς δεν θέτουν θέμα Κρήτης οι… Λίβυοι!

♣ Καθημερινά, κατά μέσο όρο εννιά τουρκικά παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο και τέσσερα μπαίνουν στο FIR Αθηνών. Αυτό είναι που λένε…

Τσαντίστηκαν στην κυβέρνηση με τον ισπανό πρέσβη γιατί αμφισβήτησε το Σύνταγμα. Με τον τούρκο πιλότο που αμφισβητεί τη Σέριφο δεν έχουν πρόβλημα.

♣ …άμα πιάσει η παραβίαση, τύφλα να ‘χει η διείσδυση!

♣ Με ΥΠΕΞ τον Κοτζιά και Άμυνας τον Καμμένο, να λέμε πάλι καλά που οι Τούρκοι κόβουν βόλτες στο Αιγαίο. Και δεν κάνουν στάση στη Μύκονο.

♣ Transit με τελικό προορισμό το Μεσολόγγι.

♣ Ο Καμίνης είναι βέβαιος ότι όχι μόνον θα εκλεγεί αρχηγός αλλά κι ότι στη συνέχεια θα κυβερνήσει. Τη… διπλανή trattoria!

♣ Πλάκα έχει… Οι Σαμαρικοί κατηγορούν τον Καμμένο ότι το 2012 πρόδωσε τη ΝΔ. Δηλαδή, το 1993 ο Σαμαράς τι έκανε; Λαγό στιφάδο;

♣ Ενώ οι Καραμανλικοί, που φωνάζουν για τον Άδωνη, που τον έμπασε στο κόμμα ο Σαμαράς, ξεχνούν ότι τον Σαμαρά τον έφερε πίσω ο… Καραμανλής.

♣ Δηλαδή, Άκης και Β. Σταμάτη, εκτός από χωριστά κελιά, θα έχουν πλέον και χωριστές κρεβατοκάμαρες;

Χάρισαν ποινές σε έ­μπορο ναρκωτικών για να προσληφθεί στη ΔΕΗ. Σιγά. Ο άλλος έκανε εμπόριο ελπίδας και… διορίστηκε πρωθυπουργός.

♣ Ο Γ. Ραγκούσης δεν θέλει να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη. Ε, ναι, από «κηπουρός» του Γιωργάκη μια τέτοια προαγωγή θα συνιστούσε πρόκληση. Με μια θέση τμηματάρχη Α’ βολεύεται;

♣ Όταν επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πέθαιναν άνθρωποι από τις αναθυμιάσεις από τα μαγκάλια, έφταιγαν τα Μνημόνια. Τώρα φταίει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

♣ Τι να πεις για το γεγονός ότι ενώ ο… κόσμος καίγεται, στη ΝΔ κάνουν προσυνέδρια; Ότι απέκτησε αίσθηση του χιούμορ ο Κυριάκος;

♣ Θα κάνουν και συνέδριο για να βρουν την ιδεολογική τους ταυτότητα. Και γιατί δεν πηγαίνουν στην Άση Μπήλιου; Πολύ περισσότερα καταλαβαίνει από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

♣ Δραματική ομολογία Γιακουμάτου: «Αυτή η κυβέρνηση μας έχει γεμίσει κατάθλιψη και χάπια». Κι εμείς είχαμε συνηθίσει στις ενέσεις.

♣ Υπό τον φόβο της πείνας ζουν 1,4 εκατ. Έλληνες. Σιγά. Εδώ ζουν υπό την απειλή του Φλαμπουράρη.

♣ Η Τασία Χριστοδουλοπούλου κατηγόρησε τον Μουζάλα ότι στο Μεταναστευτικό ακολουθεί τις ε­ντολές της Γερμανίας. Και δεν αφήνει τους πρόσφυγες να λιάζονται στις πλατείες.

♣ Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα στις επόμενες εκλογές να μπει στη Βουλή ο Θ. Τζήμερος. Τελικά, ναι, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το κουκλοθέατρο.

Επικοινωνιακό σόου… που στη Χειμάρρα γκρεμίζουν τα σπίτια Ελλήνων. Πάλι καλά. Για τις σφαγές στη Σμύρνη είπαν πως ήταν συνωστισμός.

♣ Σύμφωνα με τον Ν. Παππά, όσοι κάνουν κριτική στην κυβέρνηση είναι δεξιοί φασίστες. Όσοι τη συγχαίρουν είναι… εγγονοί του Λένιν!

♣ Έχει δίκιο ο Τόσκας: Ότι υπάρχει γενικευμένη ανομία στη χώρα είναι προπαγάνδα της αντιπολίτευσης.

♣ Ότι δεν υπάρχει είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, οι άνδρες σε 25 λεπτά σεξ καίνε 101 θερμίδες. Μόνο; Ούτε όσο μία μπουγάτσα!

♣ Επέστρεψε ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Τις μονές ημέρες θα κυκλοφορούν τα ΙΧ με μονό, τις ζυγές τα ζυγά. Και τα weekends τα… «βλήματα».


Σχολιάστε εδώ