Φωτιές άναψε και στη Λάρισα

Φωτιές άναψε και στη Λάρισα

Δεν χάνει ευκαιρία ο Άδ. Γεωργιάδης να δείξει ότι έχει «προσωπική ατζέντα» και κάθε πρωτοβουλία του δεν υπηρετεί τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά εξυπηρετεί τις προσωπικές του φιλοδοξίες.
Στις αρχές Οκτωβρίου πήγε στον Τύρναβο και παρέστη σε εκδήλωση της δημοτικής κίνησης του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλη, ο οποίος στις εκλογές του 2019 θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον τοπικό δήμο. Ο Άδωνης δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει εκ των προτέρων τους γαλάζιους βουλευτές και πολιτευτές της περιφέρειας, προκαλώντας –όπως ήταν φυσικό– την οργή τους.

Το πράγμα, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, αφού η παρουσία του στην εκδήλωση ερμηνεύτηκε ως προμήνυμα στήριξης της ΝΔ στον Ροντούλη. Τα τοπικά στελέχη αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι της παράταξης έγιναν «έξω φρενών», ενώ η ΝΟΔΕ Λάρισας έβγαλε ανακοίνωση για να κόψει τη φόρα τόσο του Γεωργιάδη όσο και του Ροντούλη.

Τι έλεγε στην ανακοίνωσή της;

Ότι το γεγονός ότι ο πρώτος πήγε στην εκδήλωση του δεύτερου δεν σημαίνει ότι η ΝΔ θα στηρίξει τον Ροντούλη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.


Σχολιάστε εδώ