Απότομη προσγείωση στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Απότομη προσγείωση στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Τις εκτός έδρας φετινές αδυναμίες του έδειξε για ακόμα  έναν αγώνα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» σε αγώνα για την 10η αγωνιστική ηττήθηκαν 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης χάρη σε τέρμα του Μουνάφο στο 86΄ με κεφαλιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης βελτίωσε την θέση του στην κατάταξη, αφού πλέον είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναικός που παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη και 3 ήττες στο παθητικό του, είναι 7ος με 13 βαθμούς.

Το ματς

Με 4-3-3 κατέβηκε στο ματς ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Σάββας Παντελίδης είχε τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα των Γιαννούλη, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλου και Κώτσιρα να είναι στην άμυνα. Μουνάφο, Ιγκλέσιας και Κυριακόπουλος έπαιξαν στο κέντρο, ενώ οι Τόνσο και Καλτσάς πλαισίωσαν από τα άκρα τον μοναδικό επιθετικό Δουβίκα.

Το 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Παναθηναϊκό, είχε τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί μπροστά του. Σιλά και Κουρμπέλης έπαιξαν στα χαφ, με την τριάδα των Λουντ, Χίλιεμαρκ και Βιγιαφάνιες να κινείται πίσω από τον Μολίνς.

Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν παίχθηκε ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο στο “Θ. Κολοκοτρώνη”. Ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα μετά το δεκάλεπτο, ωστόσο με τις σέντρες που επιχειρούσαν οι πράσινοι, ο Αθανασιάδης δεν ανησύχησε. Οι γηπεδούχοι, είχαν με τη σειρά τους δύο καλούτσικες στιγμές, με σουτ του Καλτσά που κόντραρε και πέρασε κόρνερ και σουτ του Τόνσο που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λέπτου, ήρθε για την ομάδα του Ουζουνίδη στο 32′, όταν μετά το γύρισμα του Χίλιεμαρκ από αριστερά, ο Μολίνς έπιασε το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στον ίδιο (κακό) ρυθμό κινήθηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο μισό, ωστόσο οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία που θα μπορούσαν να σκοράρουν και ίσως να πάρουν το ματς. Ο

Ο Παντελίδης πέρασε στο ματς τον Γκοντό, με τους συμπαίκτες του να τον ψάχνουν στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενοι έτσι το ανέβασμα των πρασίνων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιβοριανός βγήκε φάτσα με τον Βλαχοδήμο μετά από μπαλιά του Ιγκλέσιας στο 64′, ωστόσο ο κίπερ του Παναθηναϊκού είχε έξοχη αντίδραση με το 0-0 να παραμένει.

Η απάντηση από πλευράς τριφυλλιού, ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Χίλιεμαρκ πέρασε κάθετα για τον Χουλτ που έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Λουντ έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Αθανασιάδη που έδιωξε ενστικτωδώς.

Το γκολ που έκρινε το ματς προέκυψε στο 86′ από στημένη μπάλα. Ο Τόνσο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Ιγκλέσιας πήρε την πρώτη κεφαλιά ανάμεσα από Κουρμπέλη και Μολέδο, ο Μουνάφο τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε από κοντά το 1-0.

Aστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60’ Μαντίντα), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Καλτσάς (82′ Ιγκορ), Δουβίκας (57’ Γκοντό)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί (41’ Γιόχανσον), Σιλά, Χίλιεμαρκ (73’ Καμπέσας), Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (63’ Μουνιέ), Μολίνς

ΠΗΓΗ: www.filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ