Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ…

♣ Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δίνουν «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ. Ως κυβέρνηση δίνει και τον… αέρα.
­

♣ Αποκλειστικό: Στο εξής οι πορείες για το Πολυτεχνείο δεν θα καταλήγουν στην αμερικάνικη πρεσβεία, αλλά στα «Goody’s»… για διπλό burger!
­

♣ Και στη συνέχεια «GB Corner» για διπλό μπέρμπον… από το Τενεσί.
­

♣ Φθηνοί στις βάσεις, ακριβοί στα F-16.
­

♣ Που πανηγυρίζει ο (τρομάρα του) αριστερός Πολάκης για τον Ντ. Τραμπ, σιγά το θέμα. Αν ζούσε ο Λένιν θα έκανε… τα ψώνια της Μελάνια.

Αδίκως κάποιοι τα έβαλαν με τα αγγλικά του Καμμένου στην Ουάσινγκτον. Είναι πολύ καλύτερα από τα ελληνικά του Τσακαλώτου στην Αθήνα.

♣ Άσχημα τα νέα: Σύμφωνα με τον Κυρ. Μητσοτάκη η ΝΔ είναι η τελευταία ελπίδα για τη χώρα. Άρα δεν υπάρχει ελπίδα. Για τη χώρα.

­

♣ Σύμφωνα με νεότερη δήλωση, ο Β. Λεβέντης δεν αποκλείεται να παραιτηθεί, αν κι εφόσον υποβάλει την παραίτησή του…
­

♣ Υπό τον όρο ότι κάποια στιγμή θα αποφασίσει να το κάνει.
­

♣ Τρέμε, Λένα Μαντά! Ο Καμίνης θέλει να γράψει την ιστορία της μεταμνημονιακής Ελλάδας. Δεν δοκιμάζει καλύτερα να γράψει κάνα «Άρ­λεκιν».
­

♣ Μαξίμου: «Επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχαμε περισσότερες ανθρωποκτονίες στη χώρα». Ναι, η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχουμε ξεχάσει κάπως το σημάδι.
­

♣ Ναι, αλλά επί ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πιο πολλές μολότοφ στην Αθήνα, απαντούν από τη ΝΔ. Επίσης, περισσότερα τροχαία στην επαρχιακή Λαμίας – Δομοκού.
­

♣ Έβαλαν τον Κατρού­γκαλο να οργανώσει σύσκεψη για το Brexit. Και τον Μπαλάφα; Για τη νέα τάση στη μόδα άνοιξη – καλοκαίρι 2018;

Άλκη Ζέη: «Ψάχνω την Αριστερά στην Ελλάδα, αλλά δεν την βρίσκω πουθενά». Στην αμερικάνικη πρεσβεία ρωτήσατε;

♣ Παραπονείται… ο Γ. Παπακωνσταντίνου ότι τον θεωρούν «προδότη» επειδή υπέγραψε το πρώτο Μνημόνιο. Ενώ αυτός είναι κουμπάρος του Αρναούτογλου.

­

♣ Άκου αρχηγός στην Κεντροαριστερά ο Ρα­γκούσης! Σαν να λέμε, προπονητής στη Ρεάλ ο Αλέφαντος, διευθυντής της Λυρικής ο Π. Κιάμος.
­

♣ Αλλά, όπως είπε κι ο Σημίτης, «οι αρχηγοί ανήκουν στο παρελθόν». Είναι ο καιρός για τους… bartenders!
­

♣ Ο… γίγας Κουρου­μπλής έκανε «πάρτι» για να δείξει ότι δήθεν καθάρισε ο Σαρωνικός. Όταν είχε βρωμίσει έκανε την «πάπια»!
­­

♣ Ένας ακόμη διεθνής οργανισμός πρόκειται να βραβεύσει τον Γ. Παπανδρέου. Η Disneyland, για τις ικανότητές του στην… μπιρίμπα.
­

♣ Σε δίλημμα στο «Τσίρκο του Ήλιου»: Αν θα τον βραβεύσουν για τις επιδόσεις του στο Sudoku ή τις αντοχές του στη χαζομάρα.
­

♣ Έχει δίκιο ο Τ. Θεοδωρικάκος ότι θα μετανιώσει ο Τσίπρας που δεν έκανε εκλογές. Όσο καθυστερεί τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να τις… κερδίσει.

Νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για επιτάχυνση στη χορήγηση των συντάξεων. Θα τις εγκρίνουν άμεσα και θα τις παίρνουν στον άλλον κόσμο.

♣ Χειροτερεύει η κατάσταση στο Μεταναστευτικό, αλλά είναι σαφώς καλύτερη από ό,τι στον Παναθηναϊκό.

­

♣ Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε αλλοδαπούς παράνομα κλεισμένους στο πορτμπαγκάζ. Και πού ήταν το πρόβλημα; Είχαν πληρώσει business class.
­

♣ Ανησυχούν στη ΝΔ ότι μπορεί να γίνουμε Κολομβία. Δηλαδή, δύο βήματα από τη Βραζιλία. Το Ρίο. Την Κόπα Καμπάνα.
­

♣ Δεν ήταν αναγκαστικά άσχετοι όσοι επικοινώνησαν με τον Λεβέντη και του ζήτησαν να μην παραιτηθεί. Μπορεί απλά να είχαν αίσθηση του χιούμορ.
­

♣ Για να καταλάβω: Ο ξενέρωτος Καμίνης θέλει να γίνει αρχηγός στην παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας; Βούρτσες, φούστες στο ίδιο ράφι;
­

♣ Τα 250 χιλ. ευρώ που ζητάει ο Άκης από το Δημόσιο είναι ως αποζημίωση που δεν τον άφησαν να… κλέψει κι άλλα;


Σχολιάστε εδώ