Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε…

­

♣ Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ο Σαμαράς άρχισε να… πριονίζει την καρέκλα του Μητσοτάκη.
­♣ Εκπρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου, της διαπλοκής και της ολιγαρχίας αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο. Όχι, μάνατζερ καλλιστείων δεν τον λέει.
­♣ Σύμφωνα με νεότερη θεωρία, η καταστροφή του κόσμου θα ξεκινήσει σήμερα, Κυριακή. Που ‘ναι ο Κρόνος στον Ερμή του Κατρούγκαλου.
­­­♣ Προειδοποιεί η Φώφη: «Δεν θα επιτρέψουμε στην ψεύτικη Αριστερά του Τσίπρα να συκοφαντήσει τις προοδευτικές αξίες». Μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας.
­♣ Αλλά και ο Θεοδωράκης: «Η ιδεολογία δεν πρέπει να προηγείται της πραγματικότητας». Επίσης, η χαζομάρα της… αφέλειας.

Παλιότερα, στη Βραζιλία κατέφευγαν απατεώνες ή εγκληματίες για να γλιτώσουν τη φυλακή. Σήμερα πάνε υπουργοί για να αποφύγουν την ψηφοφορία στη Βουλή.

­♣ Ναι στην αλλαγή φύλου είπε η ΝΔ, αλλά για μια μόνο φορά. Δηλαδή να γίνεται ο Μήτσος… Αντριάνα, αλλά να μην ξαναγίνεται… Στράτος.
­♣ Ακόμη, να μην επιτρέπεται σε όσους αλλάζουν φύλο να υιοθετούν παιδιά. Καναρίνια; Μοτοσακό; Αγκινάρες;
­♣ Για να μην ψηφίσει την αλλαγή φύλου ο Καμμένος ταξίδεψε στη Βραζιλία. Μεθαύριο, με το Σκοπιανό, πού θα φτάσει; Βόρειο Πόλο;
­♣ Με αποχώρηση από την πολιτική απειλεί ο Β. Λεβέντης. Θα συνεχίσει κανονικά στο θέατρο.
­♣ Πρώτο κρούσμα αλλαγής φύλου: Από αργόσχολος των Βρυξελλών ο Παπαδημούλης δηλώνει τώρα τιμητής των πάντων. Με το καλό και sous chef!
­♣ Σιγά μην ανεβαίνει στον Υμηττό ο Κυριάκος για να συναντήσει εξωγήινους. Αρκεί μια βόλτα στα… διπλανά γραφεία.
­♣ Δεσμεύτηκε η Μ. Σπυράκη ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για το καλό της χώρας. Δηλαδή;

Σιγά μη μας τρομάξουν εμάς τα επτά χρόνια με σεισμούς, λιμούς και θεομηνίες. Όταν έχουμε ζήσει την… τριετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

­♣ Συγγνώμη, αλλά με 30.000 ευρώ τον μήνα θα δίναμε μάχη όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για τη γειτονική… Τυνησία!
­♣ Έχεις και τη ΝΔ, που λέει ότι για να μην ψηφίσει ο Καμμένος θα έφτανε μέχρι τον Άρη. Με κίνδυνο να έχουμε κύματα προσφύγων από UFO που θα έτρεχαν για να… γλιτώσουν.
­♣ Σπείρα λήστευε ηλικιωμένους με δέλεαρ το σεξ. Οι άλλοι τους αρπάζουν τις συντάξεις εντελώς στην ψύχρα.
­♣ Από την άλλη, να ‘σαι γιαγιά, μόνη, στερημένη και να σου τάξει νύχτες ηδονής ο Κατρούγκαλος. Προτιμότερο να πας με τον Θ. Κολοκοτρώνη. (Το άγαλμα στη Σταδίου…)
­♣ Εναλλακτικά… ξεκινάς το πλέξιμο και βλέπεις ειδήσεις με τη Μάρα Ζαχαρέα.
­♣ Αυτήν την έρευνα, που λέει ότι 3,7% (μόνο) ζητάει να στηριχτεί το συνταξιοδοτικό, πού την έκαναν στη ΝΔ; Στον προθάλαμο του ΣΕΒ;
­♣ Ενώ μόλις το 5,2% θέλει να στηριχτούν οι άνεργοι. Το άλλο 94,8% τι προτείνει; Να τους πυροβολούμε στις ουρές του ΟΑΕΔ;
­♣ Φυσικά και είναι αριστερή πολιτική η αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης. Με τον Κυριάκο στη Δεξιά βαράνε ήδη ενέσεις!

Γιατί προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στη χώρα μας ανιχνεύθηκε ραδιενέργεια; Με τόσα βλήματα γύρω…

­♣ Παραδέχτηκε ο Καμίνης ότι άργησε να μπει στην πολιτική αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει. Απειλή είναι αυτό ή προειδοποίηση;
­♣ Ένας στους τρεις Γερμανούς θα έκανε σεξ με ρομπότ. Σιγά. Εδώ τρεις στους δέκα πήγαν με τη Μέρκελ. Στις… εκλογές.
­♣ Η Ιερά Σύνοδος ζητά από τον Ραγκούση να τους πάει αποδείξεις για τους γκέι μητροπολίτες. Δηλαδή; Φωτογραφίες, βίντεο, sex tape, αναστεναγμούς;
­♣ Το ότι ο Πάγκαλος είναι υπέρ του Μητσοτάκη δεν είναι απαραίτητα κατά του Μητσοτάκη. Μπορεί να είναι υπέρ του απέναντι ψυχίατρου. Που πρέπει επειγόντως να τον δει.
­♣ Έρμε Θόδωρε! Από τον Μάη του ’68, την Αριστερά και τις πορείες, στη Δεξιά με τον Άδωνη και τις Απόκριες.


Σχολιάστε εδώ