Συ είπας…

@ «Απέδειξα ότι με τη σκληρή δουλειά όλα είναι δυνατά. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για τα παιδιά. Να είστε δυνατοί, να είστε όσο καλοί μπορείτε, αυτή είναι μια καλή κληρονομιά».

Γιουσέιν Μπολτ
Ο χρυσός ολυμπιονίκης,
ο παγκόσμιος ρέκορντμαν
που έγραψε Ιστορία,
λίγο μετά την τελευταία
κούρσα του στο Παγκόσμιο
Πρωτάθλημα Στίβου

***

@ «Αν η σημαία μας είχε λαλιά, θα μας έλεγε ότι προτιμάει να φέρεται και να τιμάται από έναν άξιο νικητή σ’ έναν ευγενή αγώνα, παρά από κάποιον ανώνυμο ευνοούμενο της κληρωτίδας».

Γιώργος Τόλης
Καρδιοχειρουργός

***

@ «Ο κ. Σόιμπλε έχει επικριθεί, ακόμη διαβληθεί, ευρέως, για την επιμονή του η Ελλάδα και άλλα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης να προχωρήσουν σε δραστική περικοπή των κρατικών δαπανών αφότου είχαν χάσει πρόσβαση στις αγορές. Πολλοί οικονομολόγοι έχουν υποστηρίξει πως η πολιτική λιτότητας παρέτεινε χρονικά τον οικονομικό πόνο που αισθάνεται η Ελλάδα ακόμη και σήμερα».

Jack Ewing
«The New York Times»

***

@ «Το μεγάλο στοίχημα της δημοκρατικής Δεξιάς είναι η επιμονή στον αντιλαϊκισμό, παρά τη βέβαιη απώλεια ψήφων που επιφέρει, για δε την ‘‘Κεντροαριστερά’’ η ορθή απάντηση στο δίλημμα μεταξύ ριζοσπαστικοποίησης και υπηρέτησης του γενικού συμφέροντος σε μεταιχμιακούς καιρούς. Ισχύει απολύτως και για την Ελλάδα».

Κώστας Μποτόπουλος
Συνταγματολόγος


Σχολιάστε εδώ