Συ είπας…

@ «Δεν περιμένω, απαιτώ. Απαιτώ δικαιοσύνη. Δικάζεται μια εγκληματική οργάνωση που είναι κόμμα στη Βουλή. Να διαλυθεί. Να δω την καταδίκη τους. Να νιώσω περισσότερο μίσος από αυτό που ήδη νιώθω; Όχι. Τον Παύλο δεν μπορούν να τον πειράξουν πια, ό,τι και να κάνουν».

Μάγδα Φύσσα
(Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησε ο Γιώργος Ρουπακιάς, μέλος της Χρυσής Αυγής, η δίκη του οποίου συμπληρώνει δυόμισι χρόνια και η απόφαση του δικαστηρίου θα βγει στο τέλος του… 2018!)

***

@ «Ο λαός μας είναι καταπονημένος και διψάει για καλά νέα. Αυτό το γνωρίζουν οι επαγγελματίες της παραπλάνησης. Όσοι παρουσιάζουν ότι πλησιάζει η ώρα της εξόδου από το μνημόνιο και ότι αυτό σημαίνει το τέλος της λιτότητας κοροϊδεύουν συνειδητά.

Η κατάσταση και η δυναμική της οικονομίας δείχνουν ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να έχει ανάγκη στήριξης για πολλά χρόνια ακόμη, και στήριξη δίχως όρους δεν υπάρχει».

Παναγής Βουρλούμης
Πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ

***

@ «Σε αυτές τις εκλογές είναι εύκολα τα φαβορί. Θα ήταν τεράστια έκπληξη εάν δεν κερδίσει η Μέρκελ. Πιστεύω όμως ότι θα είναι πιο μικρή η διαφορά με τον Σουλτς από αυτήν που διαφαίνεται αυτή τη στιγμή. Είναι πάντως λάθος της Μέρκελ που δεν προετοιμάζει κάποια ή κάποιον για τη διαδοχή της. Αντίθετα, κάνει τα πάντα να μην ψηλώνουν πολύ άλλοι μέσα στο κόμμα».

Βολφ Λέπενις
Κοινωνιολόγος, ιστορικός, από τους κορυφαίους διανοούμενους της Γερμανίας

***

@ «Η Αριστερά δεν θα χαθεί ποτέ, έξω από τα τερτίπια των καιρών και τις αποτυχημένες προσπάθειες. Δεν θα υποχωρήσει.

Η Αριστερά θα κερδίζει έδαφος όσο η αδικία μεγαλώνει. Αλλά η έλλειψη δικαιοσύνης δεν θα πρέπει να αφορά στον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά στο σύνολο… Η Αριστερά δεν θα χάσει την αξία της. Είναι ένα ξυπνητήρι της συνείδησης. Τίποτε άλλο. Όποτε προσπάθησε να γίνει κάτι άλλο, σχεδόν απέτυχε».

Γιώργος Νταλάρας


Σχολιάστε εδώ