ΖΙΖΑΝΙΟΝ

=== Συμβαίνει τίποτε με τον Γιάννη Δραγασάκη; Ρωτάω με αγωνία γιατί τον τελευταίο καιρό δεν τον έχει πάρει το μάτι μου πουθενά. Να… εκτίει ποινή αποκλείεται. Επομένως, τι γίνεται; Εγώ, πάντως, δεν έχω εξήγηση για ποιον λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Γαλλίας στο αεροδρόμιο. Εκτός κι αν έγινε κλήρωση…=== «Όταν τα τσίρκο δεν δουλεύουν καλά, βάζουν τους κλόουν να βωμολοχούν». Πληρωμένη απάντηση του συνεταίρου του Αλέξη, του Πάνου, προς την παιδική χαρά της ΝΔ. Και πρόσθεσε: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί». === Το ότι κατεβαίνουν 10 υποψήφιοι για την ηγετική καρέκλα της Κεντροαριστεράς σημαίνει ότι είναι πλούσια σε… ψήφους.=== Μίλησε και η αδελφή. Και τι είπε; Ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή. Τον Κυριάκο πρωθυπουργό εννοεί. Η αγία οικογένεια δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εξουσία. Μόνο που, Ντόρα μου, προηγείται η ζωή του ανώνυμου πολίτη… Που έχει μπει στη μέγκενη από τα έργα και των δικών σας κυβερνήσεων. === «Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί ούτε πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. Τις ψήφους, όμως, των ΠΑΣΟΚων τις θέλει. Φαίνεται να ξεχνάει τη δημόσια πρόσκληση του Τσίπρα προς τη Φώφη να κάνουν μια προοδευτική κυβέρνηση μαζί. Αλήθεια, συμφωνεί με την πρόταση του αρχηγού; Ρωτάω γιατί μέχρι σήμερα δεν έχω δει, Νίκο, να έχεις πάρει θέση.=== «Η ελληνική οικονομία βρίσκεται εκτός κινδύνου», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου. Το άκουσε η οικονομία και έσκασε στα γέλια…=== Δεν χρειάζεται απάντηση στο ερώτημα «Ποιος κυβερνά;». Ποιος άλλος από τον Καρανίκα; Αυτός χτυπάει το ταμπούρλο και δίνει τον ρυθμό…=== Μπίνγκο…
…έκαναν τα «Νέα» και η «Ελευθερία του Τύπου» την περασμένη Παρασκευή. Και οι δύο εφημερίδες είχαν τον ίδιο πρωτοσέλιδο τίτλο: «Κυβέρνηση Περιορισμένης Ευθύνης»!

***

Αλλαγή φρουράς…

…στο επιτελείο του Κυριάκου. Υπεύθυνος του γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Φοίβος Καρζής, μέχρι σήμερα σύμβουλος επικοινωνίας της Eurobank. Ο πολιτικός συντάκτης Μπάμπης Παπαπαναγιώτου παραμένει στη θέση τού… εκπαιδευτή των γαλάζιων στελεχών σε θέματα επικοινωνίας και για το πώς θα μιλούν στα τηλεοπτικά πάνελ.


Σχολιάστε εδώ