Αχ, αυτός ο όφις…

Ούτε τον παππού ούτε τον μπαμπά ούτε κάποιον στενό συγγενή της έσφαξαν οι… κομμουνιστοσυμμορίτες. Και τώρα τρέχει να μπαλώσει τα… αμπάλωτα η ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ. ʼσε τι θα έχει ακούσει εκεί στο Ευρωκοινοβούλιο…

***

Ο πήχης…

…που βάζουν στο Μαξίμου οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη έτσι και γίνουν εκλογές είναι: 25% το χαμηλότερο ποσοστό που βλέπει το πρωθυπουργικό επιτελείο, όμως βουλευτές και κομματικά στελέχη φοβούνται ότι θα είναι πολύ χαμηλότερο! Μάλιστα, κάποιοι προβλέπουν ότι, έτσι και κατέβει ο πήχης κάτω από το 20%, ο Μητσοτάκης θα ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά, που έστησε Ειδικό Δικαστήριο! Και χαμένος τότε βγήκε ο πατήρ!

***

@ Ο ειδικός γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Φλωρεντής αναβαθμίστηκε σε γενικό γραμματέα του υπουργείου ΨΗΠΤΕ. Αναλαμβάνει ένα νευραλγικό πόστο, με σημαντικές αρμοδιότητες στη διαχείριση των οικονομικών και των διοικητικών θεμάτων που απασχολούν ένα υπερυπουργείο με πολλές και διαφορετικές αρμοδιότητες, όπως το Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Καλή επιτυχία.


Σχολιάστε εδώ