Συ είπας…

@ «Παρακολουθώντας όσα έχει εξυγιάνει ο Κώστας Γαβρόγλου, προσπαθώ να εντοπίσω τις “προοδευτικές” αλλαγές που τεκμαίρουν την έγνοια της ακροδεξιοαριστερής κυβέρνησής μας για τις νέες γενιές. Δύσκολο…».
Λίνα Μενδώνη
Αρχαιολόγος, πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού

@ «Η πατρίδα μας βιώνει μια βαθιά και πολυεπίπεδη κρίση. Μια κρίση που δεν περιορίζεται μόνο στην οικονομία, αλλά ενέχει και στοιχεία πολιτισμικής, ηθικής και κοινωνικής παρακμής. Πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα αποτρέπουν την περαιτέρω διολίσθηση σε εθνική απαξία και ασημαντότητα».
Γιώργος Βερνίκος
Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής
Επιτροπής της Ελλάδος (ΟΚΕ)

@ «Η Μέρκελ, η αιώνια καγκελάριος, αντί να έχει κουράσει, ύστερα από τόσα χρόνια στην εξουσία, “παλιώνει σαν το καλό κρασί”».
Ειρήνη Μητροπούλου
Δημοσιογράφος

@ «“Syriza effect” ονομάζω τη συστηματική και δραματική επιδείνωση όλων των δεικτών της οικονομίας το 2015. Επιδείνωση που προκάλεσε η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, που γύρισε τον χρόνο πίσω, παρέτεινε την κρίση, ακύρωσε τις θυσίες και πρόσθεσε νέα βάρη στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της χώρας. Στασιμότητα, αναζωπύρωση της αβεβαιότητας και εν τέλει χάσιμο χρόνου και απώλεια εθνικού εισοδήματος».
Μιχάλης Μασουράκης
Επικεφαλής οικονομολόγος του ΣΕΒ

@ «Σήμερα το τεράστιο και μη ανταποδοτικό μη μισθολογικό κόστος ροκανίζει σχεδόν κατά 50% το διαθέσιμο εισόδημα της μεσαίας τάξης και μειώνει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και των ελληνικών επιχειρήσεων, συμβάλλοντας στο αιματηρό για τη χώρα brain drain»!
Άκης Σκέρτσος
Γενικός διευθυντής του ΣΕΒ

@ «Ο Λεωνίδας Κύρκος θα έλεγα ότι εκπροσωπούσε την Αριστερά που θα θέλαμε να έχουμε στην Ελλάδα. Αυτήν του επιχειρήματος και όχι της μόνιμης καταγγελίας. Του σεβασμού στη διαφορετική άποψη και όχι της δαιμονοποίησης του αντιπάλου. Των αριστερών που διαβάζουν και έχουν ανοιχτούς ορίζοντες. Τον γνώρισα καλά όταν κάναμε την κυβέρνηση ΝΔ – Ενιαίου Συνασπισμού με πρωθυπουργό τον Τζαννή Τζαννετάκη».
Ντόρα Μπακογιάννη
Πρώην υπουργός της ΝΔ


Σχολιάστε εδώ