Πρόβα πρωθυπουργού…

Ο λόγος για την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγο του προέδρου της ΝΔ, η οποία μίλησε στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» για την πορεία της οικονομίας, το κλίμα και την κυοφορούμενη κυβερνητική αλλαγή.

Η Μαρέβα είπε ότι «εάν εξέλθουμε από την κρίση, θα είναι παρά τον Τσίπρα και όχι εξαιτίας του Τσίπρα». Και πρόσθεσε ότι αυτό που βελτιώνει το κλίμα είναι η προοπτική της κυοφορούμενης κυβερνητικής αλλαγής. Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν το 2018 και στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σημαντικά της ΝΔ. Δεν πέφτουν έξω εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι η… πρόβα κάθε άλλο παρά συμπτωματική ήταν. Προθέσεις αποκαλύπτει, και μάλιστα είναι όχι μόνο διαβασμένη αλλά και καλά ενημερωμένη. Και το επόμενο βήμα είναι να μπει στη… σκηνή και να είναι η… εφεδρεία του Κυριάκου στη μετάλλαξη της ΝΔ σε προσωπικό κόμμα.

Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι παρεμβαίνει σε αρκετά θέματα, όπως στον επικοινωνιακό τομέα. Άραγε, τι βαθμό να έβαλε ο Κυριάκος στην πρώτη δημόσια πολιτική παρέμβαση της γυναίκας του; Περνάει τον πήχη;


Σχολιάστε εδώ