Οι… έντιμοι…

Σύμφωνα με τον Αγγλικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ο ιός που φέρουν τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορεί να έχει μολύνει από 150.000 έως και 200.000 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε χρόνο, από το 2014 έως το 2016.

Ο εν λόγω ιός μπορεί να προκαλέσει κίρρωση του ήπατος και σε ακραίες περιπτώσεις ενδέχεται να οδηγήσει σε ηπατική ανεπάρκεια, νευρολογικές βλάβες, ακόμη και στον θάνατο. Και όλα αυτά λόγω της κατανάλωσης των –μολυσμένων– αλλαντικών γερμανικής και ολλανδικής προέλευσης.

***

• Το «ευχαριστώ» του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στους πυροσβέστες, που παίζουν τη ζωή τους στη μάχη με τις πυρκαγιές, όπως είδαμε όλοι στον Κάλαμο: «Το Πυροσβεστικό Σώμα είναι ο πιο στρεβλός μηχανισμός του Δημοσίου», δήλωσε και άναψε νέες φωτιές…

Το μόνο Σώμα που δουλεύει άριστα, κύριε Τόσκα, είναι το Πολιτικό. Και κάθε μέρα, και σήμερα και χρόνια τώρα, το διαπιστώνουν οι έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.

***

• Γρήγορες δίκες για τους κακοπληρωτές εργοδότες προβλέπει το νομοσχέδιο της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. Για τον… μόνιμο καλοπληρωτή, το Ελληνικό Δημόσιο, που σήμερα έχει φεσώσει την Αγορά κοντά στα έξι δισεκατομμύρια ευρώ, θα ισχύσουν αυτές οι γρήγορες δίκες;


Σχολιάστε εδώ