ΖΙΖΑΝΙΟΝ

=== Δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η διπλανή αριστερά. Στο ίδιο υπουργείο κατοικοεδρεύουν οι δύο κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ. Η μία είναι η υπουργός Εργασίας, η Έφη Αχτσιόγλου, και η άλλη η αναπληρώτρια υπουργός, η Ράνια Αντωνοπούλου. Η πρώτη δήλωσε στην ΕΡΤ ότι δημιουργήθηκαν 320.000 νέες θέσεις εργασίας. Την επομένη, η δεύτερη, πάλι στην ΕΡΤ, τις κατέβασε στις 230.000. Ήτοι, 90.000 εργαζόμενοι λιγότεροι, οι οποίοι πού χάθηκαν, κυρία Αχτσιόγλου; Άραγε, ενδοεπικοινωνία δεν υπάρχει; Ή δεν τα πάτε και πολύ καλά μεταξύ σας; ===«Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως έναν σοβαρό και υπεύθυνο πρωθυπουργό», δήλωσε η ΝΔ. Πλάκα θα ʼχει να εννοεί τον Κυριάκο. Τότε είναι που θα πεις: «Βίρα τις άγκυρες για ξένους τόπους». ===Μια και το ζεϊμπέκικο είναι ο αγαπημένος του χορός, όπως δήλωσε σε συνέ­ντευξη ο Γιάννης Μανιάτης, άντε να δούμε αν θα το… χορέψει στο… πάρτι της εκλογής αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, βάζοντας τελικά υποψηφιότητα, όπως έχει επανειλημμένα πει. ===Ηλιοκαμένος, άρτι αφιχθείς –προ­φανώς– από την παραλία, εμφανίσθηκε τη Δευτέρα στη σύσκεψη με την ηγεσία της Πυροσβεστικής ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας. Και αφού επί τρία συνεχή εικοσιτετράωρα η Αττική καιγόταν και οι πάντες μιλούσαν για την απουσία της κυβέρνησης. Ακόμη πιο… μαυρισμένος ήταν ο μετέχων στη σύσκεψη υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης. Ωσάν να βρισκόταν στην παραλία από τον Μάιο. === Θα ακούνε οι πολίτες «Κατρούγκαλος» και θα τρέχουν. Τόσο καλά πάει η ασφαλιστική του μεταρρύθμιση, που θα μείνει στην ιστορία της εργατιάς ως ο πιο φορομπήχτης υπουργός που πέρασε, με τον κόσμο να βλέπει τη σύνταξή του να γίνεται ψίχουλα, όταν έχει πληρώσει για εισφορές της… Παναγιάς τα μάτια… Για την εξαγορά πλασματικών ετών αυξήθηκε το κόστος έξι φορές!

***

Δεν είμαστε καλά…

Εσύ το 2009 έκαψες 150.000 στρέμματα, εγώ προχθές έκαψα μόλις 15.000 στρέμματα. Έχω, επομένως, να κάψω άλλα 135.000 στρέμματα για να ʼμαστε… πάτσι!

Καταλαβαίνεις, Έλληνα, τι σε περιμένει…

Ξεπεράσαμε και το φρενοκομείο…

Σημ.: Το Αστεροσκοπείο έβγαλε ότι κάηκαν 26.900 στρέμματα. Έχει, επομένως, να… κάψει η κυβέρνηση μόνο 123.100 στρέμματα.


Σχολιάστε εδώ