Για κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ θέλουν τον Καμίνη!

Ακολούθησε ο νυν δήμαρχος της Αθήνας Γ. Καμίνης, που εν όψει και της λήξης της δεύτερης θητείας του στον δήμο πλέον αναζητεί νέα… δουλειά. Και ήδη το σύστημα της γιαλαντζί Κεντροαριστεράς τού βρήκε, τον έχρισε υποψήφιο αρχηγό της. Που τον θεωρεί χρήσιμο και η Κεντροδεξιά, και μάλιστα χωρίς περιστροφές ομολογεί δημόσια για ποιον λόγο. Τον αποκάλυψε στο φύλλο της περασμένης Κυριακής ο μόνιμος σχολιαστής της δεύτερης σελίδας, ο Στέφανος Κασιμάτης, που υπογράφει ως «Φαληρεύς»:

«Κυβερνητικό εταίρο για τη ΝΔ αναζητούμε. Επιπλέον, δε, η ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον κεντρώο Καμίνη μπορεί να απελευθερώσει τον Κυριάκο από τα δεσμά των νεοκαραμανλικών του κόμματος, ώστε να στρέψει –επιτέλους– τη ΝΔ προς το κέντρο».

Τον θέλουν γιατί εκτιμούν ότι ο Καμίνης αυτήν τη στιγμή είναι ο μόνος που μπορεί να διεμβολίσει τη Φώφη, ώστε να έχουν υπό τον έλεγχό τους τη δημοκρατική παράταξη. Μόνο που δεν θα τους βγουν τα… όνειρα που κάνουν.

Άλλωστε, τα διαπιστευτήριά του που παραθέτει η «Καθημερινή» για να πείσει τον κόσμο του Κέντρου και κυρίως της Κεντροαριστεράς κάθε άλλο παρά αποδεικνύουν ότι έχει ικανότητες. Αντίθετα, πιστοποιούν την αποτυχία του στον δήμο της πρωτεύουσας της χώρας. Γράφει συγκεκριμένα ο «Φαληρεύς»:

«Ως δήμαρχος Αθηναίων ο κ. Γ. Καμίνης υπήρξε μάλλον απογοητευτικός, ιδίως υπό το πρίσμα των προσδοκιών που είχε γεννήσει η εκλογή του. Επί των ημερών του, η Αθήνα έγινε ακόμη πιο βρώμικη και σιχαμένη. Εκείνοι που κάποτε υποστήριξαν με ενθουσιασμό την εκλογή του, τώρα δεν θέλουν ούτε να ακούν για τον δήμαρχό τους»!

Με αυτά τα… προτερήματα, γιατί να τον ψηφίσουν για αρχηγό οι κεντροαριστεροί; Για να κάνει όλη την Ελλάδα «πιο βρώμικη και σιχαμένη»;


Σχολιάστε εδώ