Πάμε καλά… πολύ καλά…

o Στα 28.500.000 θα φθάσουν οι ξένοι τουρίστες που θα κάνουν φέτος διακοπές στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιάννη Ρέτσο. Μάλιστα, θεωρεί ότι είναι η ώρα για τη μετάβαση του ελληνικού τουρισμού από την ποσότητα στην ποιότητα, γιατί έτσι θα προκύψουν περισσότερα έσοδα για την οικονομία μας. Ώρα να πιάσουν δουλειά όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, με πρώτους τους κυβερνητικούς.

o Καλά, όμως, πάμε και στην εξαγωγή επιτραπέζιων ελιών στην Αμερική. Η Ελλάδα είναι δεύτερη, με 316.000 μετρικούς τόνους, με πρώτη την Ισπανία, η οποία εξάγει 802.000!

o Να πού είναι τα λεφτά. Στην… εισαγωγή τουριστών και στην εξαγωγή αγροτικών προϊόντων μας, που είναι πρώτα σε γεύση, αρκεί να υπάρχει έλεγχος στην ποιότητα.

o Εκτινάχθηκαν στα ύψη τα δύο χρόνια των capital controls οι συναλλαγές με κάρτες. Οι χρεωστικές ανέρχονται σε 12.400.000 και οι πιστωτικές σε 2.600.000. Ποιος λέει ότι δεν εκσυγχρονιζόμαστε;

o Δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν οι αυτοαπασχολούμενοι, γιατί… κουκιά τούς μαγειρεύει η κυβέρνηση. Πρόκειται να τους επιβληθούν επιπλέον εισφορές.


Σχολιάστε εδώ