Καρτερός κατά Στέλιου Παππά

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική», υποστηρίζει ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε γραπτή του δήλωση με αφορμή και τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης. «Οι επιθέσεις που δέχεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οφείλονται στο γεγονός ότι μπαίνει στη ʽʽφωλιάʼʼ των φαύλων και με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει αρχίσει ήδη να… χαλάει τη σούπα σε κάποιους», τόνισε συγκεκριμένα.

Η «Αυγή» έκανε λόγο για λάθος επιλογή, καθώς ο Θανάσης Καρτερός, με άρθρο στην επίσημη εφημερίδα του κόμματος, υποστήριξε ότι «ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ».

Και εξηγεί ο αρθρογράφος: «Παρ’ όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατό­τητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο α­ντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στον λάκκο της αλαζονείας».

Ο αρθρογράφος, πάντως, περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τον νέο επικεφαλής του ΟΑΣΘ, λέγοντας πώς «ο Στέλιος Παππάς είναι υπεράνω υποψίας. Από κάθε άποψη. Αγωνιστική, επαγγελματική, ηθική».


Σχολιάστε εδώ