ΖΙΖΑΝΙΟΝ

=== Ούτε μία ούτε δύο… μόνο 500 τροπολογίες κατατέθηκαν στους 21 μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Για τον Θεό, θα καταρρεύσουν οι βουλευτές από την πολλή δουλειά που έχει πέσει. Μήπως πρέπει να παίρνουν και επίδομα υπερκόπωσης, πρόεδρε της Βουλής; === Γράψε λάθος… Ο Χάρρυ Κλυνν δεν πάει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ. Καλαμπούρι ήταν η… είδηση που κυκλοφόρησε; Λέτε «κάποιοι» να του την είχαν στήσει; Ξύπνιος όμως ο Κλυνν, δεν πάτησε την πεπονόφλουδα… Ένα αστείο ήταν, είπαν εκείνοι που έριξαν στην πιάτσα την είδηση. === Στρίμωξε ο Κυριάκος τον Τσίπρα στην αντιπαράθεσή τους εφʼ όλης της ύλης στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή. Δεν είχε ξανασυμβεί. Και μόνο το ότι αναγκάσθηκε να πάει σε τριτολογία ήταν ομολογία ότι δεν τα πήγε καλά, ο αρχηγός της ΝΔ κέρδισε τις εντυπώσεις. Προφανώς, άλλαξε… προπονητή! === Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα ο Νίκος Παππάς. Ψήφισε νόμο που απαλλάσσει το Άγιο Όρος από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ. Και την ίδια στιγμή καταργεί την προσευχή και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. ===Αμέτι μουχαμέτι ο Βενιζέλος θέλει να σύρει τον Βαρουφάκη στη Βουλή για να βγάλει το άχτι του κατά του Αλέξη. === Δεν πρόλαβε καλά καλά να λειτουργήσει ο ΕΦΚΑ και άρχισαν να χτυπούν τα… τέλια! Στα υποκαταστήματα Αιγάλεω, Πάτρας και Βόλου πιάστηκαν τρεις να βάζουν το δάχτυλο στο… μέλι, συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ. Προφανώς, το… χούι το είχαν από τότε που ήταν στον… πρόγονο του ΕΦΚΑ, το ΙΚΑ.

***

Τι γίνεται, Θόδωρε, πάλι αλλάζεις πόστο;

Για τον φίλο μου τον Μιχόπουλο ο λόγος, που μέχρι τώρα ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Έμαθα ότι φεύγει, για ποιον, όμως, λόγο άγνωστο προς το παρόν. Να διαφώνησε με όσα είδε και άκουσε;

Το μόνο που άκουσα από καλή πηγή ήταν ότι στη θέση του πάει ο Θανάσης Καρτερός, αρθρογράφος της «Αυγής», με πάρα πολλά χρόνια στο μετερίζι των ΜΜΕ.


Σχολιάστε εδώ