Το «ΠΑΡΟΝ» ήταν η μόνη εφημερίδα που αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα θα βγαίναμε στις Αγορές

Με μόνιμη σημαία το… κυνήγι της είδησης και της πληροφορίας, με απόλυτο σεβασμό στις πηγές, με το χτίσιμο της εμπιστοσύνης σε αυτές. Και, πάνω από όλα, με τον σεβασμό για τον αναγνώστη, για τον οποίο υπάρχει και που αυτός μας στηρίζει.

Σε αυτή τη γραμμή από την οποία ποτέ δεν έχει απομακρυνθεί, το «ΠΑΡΟΝ» προσπαθεί κάθε Κυριακή ώστε ο αναγνώστης να γνωρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα και τεκμηριωμένα τι συμβαίνει στη χώρα μας: Πού πάει το καράβι στο οποίο όλοι είμαστε επιβάτες και σε ποιο λιμάνι αράζει… Δίνοντας, όχι μόνο την είδηση και την πληροφορία αλλά και τι σημαίνουν, ποια είναι τα «συν» και τα «πλην» και ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαθέτουμε την εκ Θεού αλήθεια. Λαθεμένες εκτιμήσεις μπορεί να γίνουν, όμως τουλάχιστον σε τούτο το μετερίζι ποτέ από πρόθεση.

Απαραίτητος ο πρόλογος, πριν ευλογήσουμε τα γένια μας.

Για την τεράστια επιτυχία που είχε το «Π» την περασμένη Κυριακή.

Ήταν η μοναδική ελληνική εφημερίδα που με κατηγορηματικότητα στην κορυφή της πρώτης σελίδας προανήγγειλε ότι: «Αύριο Δευτέρα ή την Τρίτη βγαίνουμε στις Αγορές». Και, πράγματι, το απόγευμα της Δευτέρας η κυβέρνηση ανακοίνωσε την έξοδο της χώρας στις Αγορές.

Ήταν μια μεγάλη τονωτική ένεση για όλους μας, που κάθε βδομάδα ο καθένας από τη δική του θέση, χτίζουμε το «ΠΑΡΟΝ», που φθάνει στα χέρια σας από το Σάββατο το βράδυ. Με ένα και μόνο σκεπτικό: Να είστε όσο το δυνατόν σωστότερα ενημερωμένοι. Και να είστε βέβαιοι ότι είστε το μοναδικό στήριγμά μας.


Σχολιάστε εδώ