Απειλούν τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

Η επιστολή με άγνωστο αποστολέα έφτασε στο σπίτι του το πρωί της 18ης Ιουλίου, ενώ ο κ. Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Στην επιστολή γίνεται αναφορά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και του διαγωνισμού που κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Το κείμενο είναι κακογραμμένο, ασύντακτο, με πολλά νοηματικά λάθη. «Όλοι εμείς που υποφέραμε πέρσι από τα τερτίπια σου δεν ξεχνάμε, και τώρα προβλέπεται καινούργιος γύρος», τονίζουν οι άγνωστοι συγγραφείς. «Προς το παρόν, κρύβεσαι φυλασσόμενος, εκκλησιάζεσαι σε απόμερα εκκλησάκια δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Αλήθεια, τι παρακαλάς τον Άη Νικόλα και τους άλλους αγίους να σε βοηθήσουν στη διαπλοκή, να συνεχίσεις με τα τερτίπια σου να δημιουργείς κωλύματα… τι; Η φράξια που προσπαθήσατε να στήσετε κατέληξε σε φιάσκο, μόνο στις χουντικές παράτες στο ʼʼΧίλτονʼʼ παραβρεθείς, στα άλλα τα σοβαρά το ΣτΕ εκπροσωπείται από αντιπροέδρους, όχι από σένα… τον αχυράνθρωπο των ΣΑΝΕΛ…».

Η επιστολή καταλήγει ως εξής: «Να θυμάσαι ότι η τιμωρία σου θα έρθει από κει που δεν το περιμένεις, όταν δεν το περιμένεις και για σένα και τη φάρα σου… Από τον φούρναρη, τον μπακάλη, τον μανάβη, είμαστε παντού και αποφασισμένοι… έπαιξες με τις τύχες μας, το πολίτευμα, τους ΕΛΛΗΝΕΣ και έχασες… τώρα ήρθε η σειρά σου…». Πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές δεν αξιολογούν ως ιδιαίτερα σοβαρές τις απειλές σε βάρος του προέδρου του ΣτΕ, τα μέτρα φύλαξής του ενισχύθηκαν τις τελευταίες ημέρες.


Σχολιάστε εδώ