Απʼ όλα έχει ο μπαξές

Άλλαζαν τις επώνυμες τουαλέτες με ρυθμό πολυβόλου και στους δρόμους επικρατούσε το χάος από αυτούς που αντιδρούσαν στα τεκταινόμενα και στις αποφάσεις που παίρνονταν για το μέλλον του πλανήτη.

• Πολύ την αγάπησε την Ευρώπη ο Πρόεδρος Τραμπ.

Δεν πρόλαβε να γυρίσει στην Αμερική και ξαναγύρισε την Πέμπτη, ως επίσημος προσκεκλημένος του γάλλου Προέδρου Μακρόν, με την ευκαιρία της εθνικής γιορτής της 14ης Ιουλίου στη Γαλλία.

Να περιμένουμε συναγωνισμό υψηλής ραπτικής;

• Από τις 30 Ιουνίου είχε ζητήσει επανεξέταση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τη Μανωλάδα, που έτρεξε έντρομος ο υπουργός Σταύρος Κοντονής να ανακαλέσει, με τη γενική γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να υποστηρίζει ότι το αίτημα για επανεξέταση έγινε «χωρίς καμιά έγκριση και ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης».

Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, είναι ακόμη πιο ανησυχητικό…

• Δεν του φθάνουν οι μηνύσεις που κατατέθηκαν εναντίον του από το Ινστιτούτο Ελεύθερου Λόγου του Πανεπιστημίου Columbia του Προέδρου Τραμπ, έχει να απολογηθεί και για τα παιδιά του…

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο μεγαλύτερος γιος του είχε συναντηθεί προεκλογικά με ρωσίδα δικηγόρο, η οποία του παρουσιάστηκε ως απεσταλμένη του Κρε­μλίνου, με σκοπό να του παραδώσει πληροφορίες που θα προκαλούσαν ζημιά στην αντίπαλο για την Προεδρία Χίλαρι Κλίντον.

Από την άλλη, τρέχει και δεν φθάνει για να δικαιολογήσει την παρουσία της Πρώτης Κόρης στην G20, η οποία φωτογραφήθηκε με τους ηγέτες και κάθισε, χωρίς να μιλήσει, στη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνάντησης στρογγυλής τραπέζης.

Ο Πρόεδρος έσπευσε να δικαιολογήσει την κατάσταση λέγοντας ότι είχε συμφωνήσει η Μέρκελ γιʼ αυτό…

• Της τρελής γίνεται στην Κεφαλονιά με τις δημοπρατήσεις των παραλιών της από τον δήμο και το υπουργείο Οικονομικών.

Περίεργες «κολεγιές» και κτυπήματα στις τιμές που παραπέμπουν σε Μύκονο.

Να δούμε τι θα γίνει τελικά, γιατί ο τόπος είναι μικρός, πολλά ακούγονται και έχουν γίνει και καταγγελίες στην εισαγγελία από συμμετέχοντα.

• Με σκούπες, κουβάδες και σφουγγαρίστρες χιλιάδες κάτοικοι του Αμβούργου κατέβηκαν στους δρόμους και καθάρισαν το χάος που άφησαν πίσω τους οι βίαιες διαμαρτυρίες κατά της Συνόδου G20. Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 10.000 ανέλαβαν δράση στο κάλεσμα μιας ομάδας του Facebook.


Σχολιάστε εδώ