Η πιο λαμπερή χρονιά τους!

Τα «Mad Video Music Awards» επέστρεψαν για 14η συνεχή χρονιά. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μουσικής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο γήπεδο «Tae Kwon Do» στο Φάληρο, με παρουσιαστή της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά.

Η φετινή μουσική εκδήλωση αποτέλεσε το μεγαλύτερο #LOVEandMusic party της χρονιάς, με εντυπωσιακά σόου, με τη μεγαλύτερη προσέλευση ελλήνων καλλιτεχνών που έχει γίνει ποτέ. Το «ΠΑΡΟΝ» ήταν και φέτος εκεί και κατέγραψε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των «MAD VMA 2017». Ενός διαγωνισμού που είναι πλέον θεσμός! Οι επώνυμοι ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί περίπου στις 19:00. Από τις πρώτες αφίξεις αυτή της Ελένης Φουρείρα, με νέα κουπ, της Demy, με φλοράλ φόρεμα, της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαίρης Συνατσάκη, του παρουσιαστή του «Survivor» Σάκη Τανιμανίδη και της αγαπημένης του Χριστίνας Μπόμπα και της Μαρίας Μπεκατώρου, με ένα ρομαντικό φόρεμα που θυμίζει νυφικό.

Οι αφίξεις συνεχίστηκαν με τους Σάσα Σταμάτη, Ευαγγελία Αραβανή, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Λάουρα Νάργες, Κώστα Κοκκινάκη, Λάμπρο Χούτο, Μαρίνα Πατούλη, Νίκο Παπαδάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ραλλία Χρηστίδου, Βάσω Λασκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Τάμτα, Kική Τσόλκα, Άρη Πετράκη, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Τάσο Τρύφωνος, Κώστα Μαρτάκη, Πηγή Δεβετζή, Ιωάννη Μελλισανίδη. Στη σκηνή των μουσικών βραβείων ανέβηκαν οι Demy, Kristian Kostov, ΜΕΛISSES, Mike, Naya, Onirama, Otherview, Playmen, SNIK, Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος Βουρλιώτης, Πέτρος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Κακουριώτης, Κώστας Μαρτάκης, Πάολα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Τάμτα, Μπάμπης Στόκας, Αναστάσιος Ράμμος, Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα.

Ο φετινός διαγωνισμός είχε έντονο άρωμα Παντελή Παντελίδη. Τα αγαπημένα πρόσωπα και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη φρόντισαν 1,5 χρόνο από τον θάνατό του να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τα τραγούδια του.

Έτσι, εκείνος μπορεί να μη βρίσκεται στη ζωή, το τραγούδι «Θυμάμαι» όμως κέρδισε την αγάπη του κόσμου και αναδείχθηκε ως το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, με τα αδέλφια του, Τριαντάφυλλο και Νίνο (Κωνσταντίνο), να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παραλαμβάνουν συγκινημένοι το βραβείο από τα χέρια της Βάσως Λασκαράκη και της Αθηνάς Οικονομάκου.

Φινάλε έγινε με πολύ κέφι, φωτιές και μια ξεχωριστή ερμηνεία της Πάολα. Η διάσημη ερμηνεύτρια, έχοντας στα χέρια της πια το βραβείο της Καλύτερης Τραγουδίστριας στα «MAD VMA 2017», γέμισε συγκίνηση με την εμφάνισή της στη σκηνή, καθώς αποφάσισε να κλείσει την αυλαία με την κόρη της. Εναλλάσσοντας το λευκό και το μαύρο στις εμφανίσεις της στη σκηνή, η Πάολα εμφανίστηκε αρχικά στα λευκά, συνοδευόμενη από τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο και τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία «Θυμός». Ενώ στο τέλος φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με κρόσια και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον καυτό χορό της.


Σχολιάστε εδώ