Μαρινάκης κατά Καμμένου

Οι βαρύτατες κατηγορίες και οι καταγγελίες που ανταλλάσουν οι αντιμαχόμενες πλευρές επιδεινώνουν κι άλλο την ήδη βαριά ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί πάνω από τη χώρα.

Την Παρασκευή ο επιχειρηματίας Β. Μαρινάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπου καταγγέλλει μεθοδευμένη και κατά τρόπο ωμό σκευωρία σε βάρος του και ζητεί την απόδοση των ευθυνών σε όλους όσους εμπλέκονται (μετέχουν) στην προσπάθεια εναντίον του. Επισημαίνει επίσης ότι η σκευωρία μεθοδεύτηκε με σκοπό την κατάλληλη στιγμή να εκβιαστεί και να παραμερίσει, προκειμένου -όπως υποστηρίζει- να αλωθεί από κάποιους ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης.

Στην αναφορά του ο επιχειρηματίας χαρακτηρίζει «βασικό οργανωτή» της σκευωρίας τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο και «πρόθυμο όργανό του» έναν «επίορκο λιμενικό», που καταχράται της εξουσίας του, και με συμπαραστάτες τους «συνήθεις ύποπτους του δημοσιογραφικού κιτρινισμού».

Την ίδια στιγμή, και μέσα σʼ αυτό το κλίμα πιέσεων και καταγγελιών, οδεύει προς τα δικαστήρια η διαδικασία ολοκλήρωσης του πλειστηριασμού του ΔΟΛ, όπου ο Β. Μαρινάκης έχει καταθέσει την υψηλότερη προσφορά. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί εντός του Ιουλίου, οπότε και ο επιχειρηματίας θα πάρει στα χέρια του τα κλειδιά του ΔΟΛ.


Σχολιάστε εδώ