Όλο και περισσότεροι γίνονται εθελοντές δότες που σώζουν ζωές

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του συλλόγου, κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που σaς βλέπω όλους μαζί σήμερα. Όλους εσάς, που όχι μόνον στηρίζετε με τόση αφοσίωση και αγάπη το έργο μας, αλλά το εμπλουτίζετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας και πολύ συχνά, εσείς είστε αυτοί που το υλοποιείτε! Για μένα, δεν είστε μόνο οι φίλοι μας σʼ αυτόν τον αγώνα, είστε η Μεγάλη Οικογένεια του «Οράματος Ελπίδας»! Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας: να μην χάνεται ούτε μια ζωή, όταν μπορεί να κερδηθεί! Και να κερδίζεται εδώ, στον τόπο μας! Όλη η Ελλάδα είναι εδώ σήμερα! Και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα…»

Και όταν η κυρία Βαρδινογιάννη, αναφερόμενη στο έργο του Συλλόγου, επεσήμανε ότι η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, την οποία ίδρυσε ο Σύλλογος πριν από 3 χρόνια σήμερα έχει 50.000 εγγεγραμμένους εθελοντές δότες, νέους ανθρώπους απʼ ολόκληρη την επικράτεια, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!

«Ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Κάθε ένας απʼ αυτούς, όπως τους βλέπετε κι εσείς να έρχονται στα κέντρα σας να γίνουν δότες, έχουν στην καρδιά τους τη λαχτάρα να είναι αυτοί που μια ημέρα θα σώσουν μια ζωή. Πόσοι είχαν αυτή την ευλογία; Μέχρι σήμερα, ανάμεσα στους εθελοντές δότες μας, βρέθηκαν 10 συμβατοί δότες. 10 ζωές σώθηκαν! Γιατί όλοι εμείς δεν το βάλαμε κάτω. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω όλους, μέσα απʼ την καρδιά μου…»


Σχολιάστε εδώ