Τι έχει στον νου του ο Θεοχαρόπουλος;

Η πρώτη ήταν για τα επόμενα βήματα του εγχειρήματος: «Τώρα είναι η ώρα για σημαντικά βήματα μπροστά από όλους. Να ξεπεράσουμε κομματικούς εγωισμούς, ανασφάλειες και μικροκομματικές περιχαρακώσεις. Για να γίνουμε ένα μαζικό, κοινωνικό ρεύμα, που θα πετύχει την αλλαγή των συσχετισμών».

Σύμφωνα με την Αγ. Κωνσταντίνου, ο πολιτικός χρόνος πλέον έχει άλλη βαρύτητα και δυναμική. «Ένας λαϊκίστικος αντιπολιτευτικός λόγος, με επικοινωνιακά κόλπα, όπως του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παντελώς αδιάφορος στην κοινωνία και πρέπει να αλλάξει.

Τώρα πρέπει να ξεδιπλώσουμε το όραμά μας, τις σκέψεις και τις προτεινόμενες πολιτικές που θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η προσδοκία για το μέλλον είναι αυτή που κινητοποιεί τους πολίτες», τονίζει στενός συνεργάτης του κ. Θεοχαρόπουλου.

Η δεύτερη αναφορά που συζητήθηκε και ενόχλησε αρκετούς ήταν για την πορεία προς την ενοποίηση: «Η πρόκληση είναι να γίνει η προοδευτική παράταξη ένα κόμμα της βάσης και όχι ένα κόμμα παραγόντων. Να ενώσουμε και να ανανεώσουμε την Κεντροαριστερά».


Σχολιάστε εδώ