Συνεχίζει η Φώφη…

Όπως λένε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ξεπεράστηκαν οι αναταράξεις από την «ανταρσία» των Ν. Ανδρουλάκη και Στ. Ξεκαλάκη, ενώ πλέον το βάρος πέφτει στις περιοδείες της Φώφης Γεννηματά ανά την περιφέρεια και σε ειδικές θεματικές εκδηλώσεις του προσυνεδριακού διαλόγου.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της ΚΟ, που ανέλαβε και υπεύθυνος συντονιστής της ΚΟΕΣ για το Συνέδριο, περνάει πλέον άπειρες ώρες στον 5ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να τρέξει τα του Συνεδρίου.

Η Φώφη Γεννηματά, ύστερα από μια επιτυχημένη περιοδεία στην Ημαθία, μαζί με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Ιθάκη και Κεφαλονιά και ετοιμάζεται στα μέσα της εβδομάδας για διήμερη περιοδεία σε Λαμία και Λάρισα, ενώ την Τρίτη θα γίνει στην Αθήνα η παρουσίαση των θέσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την Παιδεία, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.

Με βάση τον προγραμματισμό, το πολιτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, θα συνεχιστεί η πορεία για έναν νέο, ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, με εκλογή αρχηγού από τη βάση (τέλη του 2017 ή αρχές του 2018), και το ιδρυτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το 2018.


Σχολιάστε εδώ