Ο «χορός των σπαθιών» με τους… Σαουδάραβες!

Ιδίως μετά τη σχεδόν εν… μία νυκτί (!) πτώση του κομμουνισμού στην ευρωπαϊκή ήπειρο… Και την επίσημη έναρξη του ισλαμοτρομοκρατικού φαινομένου στην καρδιά της ηπείρου μας, μετά τον βίαιο κατακερματισμό της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Οπότε και άνοιξε η όρεξη των ισλαμοφασιστών στην Ευρώπη! Μετρήστε τα έκτοτε συμβάντα σε όλες σχεδόν τις δυτικές χώρες!

Αξίζει, νομίζω, έτσι, να σχολιάσει κανείς με κάποια βασανιστικά ερωτηματικά την επιλογή του αντισυμβατικού Προέδρου να αρχίσει τις επίσημες ανά τον πλανήτη περιοδείες του, υπογράφοντας πανηγυρικές συνθήκες… εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων και χορεύοντας χορούς των… ισλαμικών σπαθιών (!) στη χώρα που έχει διεθνώς καταγγελθεί ως ο κορυφαίος και ανενδοίαστος χρηματοδότης του ισλαμοφασισμού: Στη Σαουδική Αραβία! Τη στιγμή που άλλες, βασικότατες στη Μ. Ανατολή ισλαμικές χώρες, του Ιράν συμπεριλαμβανομένου, όχι μόνο θεωρούνται σήμερα χώρες μετριοπαθέστερες αλλά και κάνουν το πάν για να περιορίσουν τη θρασύτητα και αγριότητα του αυτοαποκαλούμενου «Ισλαμικού Χαλιφάτου» (ISIS) στις αιματοβαμμένες από αυτό περιοχές που γειτνιάζουν με την ιστορική και πολιτισμένη παραλία της Μεσογείου… Μπράβο σας, αντισυμβατικέ κύριε Τραμπ! Όπως και μπράβο στις χαριτόβρυτες γυναικούλες σας, που σας συνόδεψαν μεγαλοπρεπώς στη χαβούζα του απάνθρωπου μισογυνισμού της σαρίας… Να ζείτε βίον προεδρικόν ανθόσπαρτον, με αιματοβαμμένα ισλαμικά πετροδολάρια!

Ο υπογράφων, θα ομολογήσω, ξεσπάει γράφοντας τα παραπάνω! Μα δεν ξεσπάει απλώς… Κλαίει ειλικρινώς και βαθιά με την εξέλιξη αυτή, ακόμα και αν κάποιος του αντιτείνει ότι ο νέος Πρόεδρος έπραξε έτσι μπας και καλοπιάσει τους Σαουδάραβες για να δεθούν στο άρμα του… Ώστε, άραγε, έτσι νομίζει ο κ. Τραμπ; Και σχεδόν όλες τις προηγούμενες δεκαετίες δηλαδή, που οι Αμερικανοί ήσαν επίσης… αγκαλιά με τους Σαουδάραβες, γιατί οι αγκαλιές αυτές δεν βοήθησαν καθόλου στην αποτροπή της ισλαμοφασιστικής τρομοκρατίας; Αντιθέτως, φαίνεται ότι την… ενίσχυαν! Τι κάνανε, δηλαδή, τότε οι Αμερικανοί; Γιατί βομβάρδιζαν τη Γιουγκοσλαβία ώστε να δημιουργηθούν εκεί τα πρώτα τζιχαντιστικά φυτώρια; Ας μου επιτρέψει ο αναγνώστης να αντιγράψω τα ακόλουθα φρικιαστικά που σημειώνει ο αναλυτής Ανδρέας Σταλίδης, δημιουργός του ηλεκτρονικού περιοδικού «Αντίβαρο», σε άρθρο του για την ισλαμική τρομοκρατία στην ιστορική εφημερίδα «Εστία» (16-5-2017, σελ. 8): «…Για να φτάσει ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στην αντεπίθεση του Ισλαμισμού, προηγήθηκε η Βοσνία. Ο πόλεμος στη Βοσνία ήταν το λίκνο αφύπνισης του Ισλαμισμού. Ένιωσε δυνατός στην καρδιά της Δύσης και συγκρότησε νέο αφήγημα, όπως διαπίστωσε σχετική έρευνα του BBC. O μετέπειτα ηγέτης της Αλ Κάιντα στη Σαουδική Αραβία Khalid al Hajj, δύο από τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου, ο εγκέφαλος της ίδιας επίθεσης Ramzi bin al Shibh και ο αυτουργός πολλών ενδιάμεσων τρομοκρατικών επιθέσεων Khalid Shelkh Mohammad, είχαν όλοι ʽʽαποφοιτήσειʼʼ από το ʽʽσχολείοʼʼ τζιχαντιστών στη Βοσνία 1992-1995. Από εκεί εξαπλώθηκαν και έθρεψαν την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης (οκτώ νεκροί στο μετρό της Γαλλίας το 1995), τους τσετσένους αυτονομιστές (293 νεκροί στη Μόσχα το 1999), στη Νέα Υόρκη το 2001 και ό,τι μεσολάβησε έκτοτε… Σύμφωνα με το διεθνές ερευνητικό ινστιτούτο Soufagroup, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 το ʽʽΙσλαμικό Κράτοςʼʼ είχε προσελκύσει 30.000 τζιχαντιστές από 86 χώρες… Η χώρα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ανά κάτοικο είναι η Βοσνία. Και το 2015 ανακαλύφθηκαν στρατόπεδα εκπαίδευσης στη Βοσνία και στο Κόσοβο…». Αυτά, μεταξύ άλλων, σημειώνει ο δημιουργός του «Αντίβαρου»! Και πού είσαι ακόμη!


Σχολιάστε εδώ