Αυξημένα κατά 287,5% τα καθαρά κέρδη των ΕΛΠΕ

Τα καθαρά κέρδη στο Αʼ τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 124 εκατ. ευρώ, έναντι 32 εκατ. ευρώ το Αʼ τρίμηνο του 2016, αυξημένα κατά 287,5%.

«Η ανοδική πορεία του Ομίλου ΕΛΠΕ συνεχίστηκε και το Αʼ τρίμηνο του 2017, με αυξημένες μάλιστα επιδόσεις. Η αριστο- ποίηση της εκμετάλλευσης των παραγωγικών δυνατοτήτων του συστήματος και η διαρκής ενίσχυσή μας στην εσωτερική και διεθνή αγορά, σε συνδυασμό με τα υψηλά περιθώρια, οδήγησαν σε αυξημένες πωλήσεις κατά 67% και εξαγωγές κατά 18%, με τα δημοσιευμένα καθαρά κέρδη στα 124 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 287,5%, σε σύγκριση με πέρυσι», τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Ευστάθιος Τσοτσορός.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόρης Στεργιούλης υπογράμμισε ότι: «Τα ΕΛΠΕ συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με σταθερά βήματα. Ανταποκρινόμαστε, με τη σειρά μας, στην εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει η αγορά. Η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία όλων των εγκαταστάσεών μας και η βέλτιστη αξιοποίηση του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει ο Όμιλος αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα».


Σχολιάστε εδώ