Ξέχασε τον ΟΛΠ το ΠΑΣΟΚ!

Στο ΠΑΣΟΚ, όμως, παρότι τους προκαλέσαμε στο περασμένο μας φύλλο, επικρατεί σιωπή και για το θέμα του ΟΛΘ. Βενιζέλος και Αγγελούδης επίσης σιωπούν. Ο ΟΜΥΛΕ τους αποπαίρνει, το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη διαλύεται, όπως έγινε και στον Πειραιά. Κατά τα άλλα, ξεκοκαλίζουν τον Ξεκαλάκη και τον υπαρχηγό του Βενιζέλου, τον Ανδρουλάκη.

***

Αφού αναρτήσανε με κινεζικά ιδεογράμματα και αγγλικά τον τίτλο του ΟΛΠ στις προσόψεις των κεντρικών γραφείων της Μιαούλη, αφού απαγορεύσανε να τελεσθεί αγιασμός στα εγκαίνια του νέου Προβλήτα Αγίου Νικολάου (αλήθεια, η κ. Κουντουρά, που τον εγκαινίασε, και ο λαλίστατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ πώς το ανέχθηκαν;), αφού διώξανε όλους τους έλληνες υπαλλήλους από τον πάνω όροφο διοίκησης, αφού συνεχίζουν την πολιτική των «μαύρων ταμείων», αφού εξαναγκάσανε όλους δίπλα στη λέξη ΟΛΠ να γράφουν και τη λέξη Cosco (αλήθεια, τι λέει το ΤΑΙΠΕΔ;), επιβάλανε σε όλους να μιλάνε κινέζικα ή αγγλικά! Και ξεκίνησαν, μέσω του δικού τους νομικού γραφείου, πόλεμο κατά του ΟΛΘ και του Σαββίδη, προκειμένου να αποτραπεί η πώληση του ΟΛΘ. Το μείζον όμως θέμα είναι ότι επιχειρούν να διοικήσουν ένα ευρωπαϊκό λιμάνι με κανόνες κομμουνιστογραφειοκρατικούς, δηλαδή 5-14 υπογραφές για ένα ποτήρι νερό. Καημένε ΟΛΠ!

***

Αλήθεια, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, κ. Βασίλης Κορκίδης, υποψήφιος κάποτε της ΝΔ, που συμμετείχε στο ξεπούλημα του ΟΛΠ την περίοδο 2015-2016, μήπως έχει ακούσει κάτι για το παραεμπόριο που γίνεται μέσω των κινεζικών προβλητών στο Πέραμα;

Του προτείνουμε, μιας και του αρέσουν οι καινοτόμες προτάσεις, να συλλέξει και να δημοσιεύσει δύο στοιχεία:

1) Πόσα κινέζικα αντικείμενα κατέσχεσε η Ελληνική Αστυνομία από το 2010, που ήρθε η Cosco στον Πειραιά, μέχρι σήμερα;

2) Πόσα κινέζικα εμπορικά καταστήματα (που προωθούν το κινέζικο παραεμπόριο) λειτουργούν στην Ελλάδα μισονόμιμα;

Μια απλή έρευνα είναι. Αν σιωπήσει, σημαίνει ότι ξέρει. Περιμένουμε στοιχεία.


Σχολιάστε εδώ