«Χαμένος στη… μετάφραση»!

Στον απόηχο του, υπέρ Τσίπρα, λόγου του αξιότιμου κ. Ιβάν Σαββίδη, έχουμε τη γνώμη ότι προσέφερε κάκιστη υπηρεσία στον πρωθυπουργό και γενικότερα στην κυβέρνηση αλλά και στον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα, μιλάγαμε για ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Μας χρειαζόταν, άραγε, και η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου; Πρόδηλα ικανός, άξιος και γιʼ αυτό πετυχημένος επιχειρηματίας, κατέστησε τον ΠΑΟΚ οικονομικά ανεξάρτητο και μπράβο του.

Μπράβο του και για την επένδυση στη ΣΕΚΑΠ, μπράβο του και για ό,τι άλλο -θετικό για τη χώρα μας- έχει κάνει και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσει να κάνει, αφού πράγματι αισθάνεται βαθιές τις ρίζες.

Κάπου τα μπέρδεψε, στη συνέχεια, δηλώνοντας υπερηφάνως… «λαγός» (τρόπος του λέγειν) στην περιπέτεια των τηλεοπτικών αδειών, μέχρις ότου -όχι προ καιρού πολλού- υποδέχθηκε στη σουίτα της Τούμπας τον δεδηλωμένο ΠΑΟΚ-τζή Ευκλείδη αλλά και την αξιότιμη κ. Αχτσιόγλου!

Τελικά, φαίνεται πως τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Εντελώς, λοιπόν, άκομψα και δίνοντας… γραμμή, όπως προφανώς αυταπατάται (κούνια που τον κούναγε), στον λαό του ΠΑΟΚ, υποκλίνεται στην α λα Πούτιν προσωπικότητα του Αλέξη! Αλλά ούτε και αυτό του ήταν αρκετό, αφού προεξόφλησε και το αποτυχημένο μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μήπως το παράκανε;

Λέτε να βρέθηκε «χαμένος στη μετάφραση»;

Σίγουρα δεν είναι αργά να προσπαθήσει να ακολουθήσει το παράδειγμα του κ. Ίβιτς, του ίδιου του προπονητή του.

Παίρνοντας και όχι δίνοντας μαθήματα…

Σ.


Σχολιάστε εδώ