Πάμε καλά… πολύ καλά…

o Ποιο πλεόνασμα; Τα νοικοκυριά βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. Οι ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία αυξήθηκαν κατά 30%, σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ, η οποία, δυστυχώς για τον κ. Πολάκη, δεν μπορεί να διαψευστεί.

o Να που καταφέραμε να βγούμε και κάπου πρωταθλητές. Κερδίσαμε την πρώτη θέση στην αγορά προϊό­ντων… μαϊμού από το διαδίκτυο. Και μάλιστα συνειδητά, με τη δικαιολογία ότι είναι πιο φθηνά από τα αυθεντικά!

o Όχι μόνο ψήσαμε τον βουλγαρικό… οβελία με κάρβουνα από την Κούβα και την Αργεντινή αλλά και τα κόκκινα αυγά που τσουγκρίσαμε ήταν από την Κίνα! Μάλιστα, παραλίγο να φάμε κάπου 940.000 αγνώστου ταυτότητας και ποιότητας κινεζικά αυγά, αλλά ευτυχώς πρόλαβαν και τα κατάσχεσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες ελέγχου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

o Κρίση περνούν και τα σούπερ μάρκετ. Με πτώση του τζίρου κατά 5% προβλέπεται να κλείσει το 2017. Ήδη με βαθιά ύφεση, που ανά κατηγορία είναι από 8% έως 15%, έκλεισε το πρώτο τρίμηνο.


Σχολιάστε εδώ