Πεδίο αδελφοκτόνας σύγκρουσης για τους Νεοδημοκράτες η Β΄ Αθήνας

Αν και φαινομενικά βρισκόμαστε μακριά από τις επόμενες εκλογές, οι κόντρες μεταξύ βουλευτών, πολιτευτών και υποψηφίων… υποψηφίων βουλευτών εντείνονται προϊόντος του χρόνου, ενώ ανοίγουν συνεχώς και νέα μέτωπα. Χωρίς να λείπουν τα πισώπλατα χτυπήματα, αλλά και αυτά κάτω από τη ζώνη. Όλα δείχνουν ότι όταν ξεκινήσει και τυπικά η προεκλογική περίοδος η μεγάλη περιφέρεια της Βʼ Αθηνών θα μετατραπεί σε κανονική αρένα, όπου θα χυθεί άφθονο το… αίμα των υποψηφίων.

Ως πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία στη συγκεκριμένη περιφέρεια θα εκλέξει 15-17 βουλευτές, από 12 που έχει σήμερα. Αυτές τις επιπλέον 3-5 έδρες, με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα, θα διεκδικήσουν περισσότεροι από δέκα υποψήφιοι. Κατʼ αρχάς είναι οι επιλαχόντες των προηγούμενων εκλογών Αργ. Ντινόπουλος, Π. Παναγιωτόπουλος, Ζ. Ράπτη, Ντ. Πάλλη, οι «νέοι» Γ. Οικονόμου, Ν. Κεραμέως (μετακομίζει από το Επικρατείας), οι «μητσοτακικοί» Κ. Κυρανάκης, Β. Σπανάκης, Μ. Γραφάκος, Τ. Γαϊτάνης.

Στα ονόματα που συζητούνται για το ψηφοδέλτιο της Βʼ Αθηνών περιλαμβάνονται ακόμη αυτά των Γ. Λοβέρδου, Ι. Γκελεστάθη, ενώ την επιθυμία του να είναι υποψήφιος έχει εκφράσει ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σ. Ιωαννίδης. Κι όλοι αυτοί προς το παρόν, όπως προαναφέραμε, διότι είναι βέβαιο ότι ο κατάλογος θα μεγαλώσει κι άλλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βʼ Αθηνών είναι μια από τις περιφέρειες (η άλλη είναι η Αττική) που σκέφτεται να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Θ. Ρουσόπουλος. Μια από τις θέσεις ίσως καταλάβει ο μετεωρολόγος, προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, Γ. Καλλιάνος.


Σχολιάστε εδώ