Πήρες την… άδειά τους, Γιάννη;

Καλά, Γιάννη, πριν τα κάνεις όλα αυτά πήρες την άδεια του Μπαλαούρα, του Καραγιαννίδη, του Φίλη κ.λπ., που κάνουν αντίσταση στο Άγιο Φως και λένε ότι όλα αυτά είναι… παγανιστικά; Εδώ λίγο ακόμα και θα… διέγραφαν τον Τσίπρα. Ο οποίος βαρύνεται και με δεύτερη Συριζαϊκή αμαρτία, πήγε και έκανε Ανάσταση στην Κέρκυρα, όπου είχε χειροφιλήματα με τον εκεί Μητροπολίτη Νεκτάριο.

***

@ Φίλε Διονύση, μην επιχειρήσεις να με διαψεύσεις. Ότι προετοιμάζεσαι να μετακομίσεις από τον δήμο, το τιμόνι του οποίου έχεις αρκετά χρόνια στα χέρια σου, έχοντας αποδειχθεί καλός καπετάνιος, στη Βουλή με τη γαλάζια ομάδα, της οποίας εδώ και πολλά χρόνια είσαι μέλος. Αν δεν καταλάβατε με τόσα κλειδιά που σας έδωσα για ποιον μιλάω τόση ώρα, να μη σας βάζω δύσκολα θέματα και σας κουράζω. Να σας το πω ευθέως και σταράτα. Για τον Διονύση Χατζηδάκη λέω, που εδώ και χρόνια πολλά είναι δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

Από ό,τι γνωρίζω, μέχρι τώρα απάντηση από τον Κυριάκο δεν έχει πάρει. Προτίμησή του είναι η Β΄ Αθήνας, αλλά εκεί θα έχει αντιδράσεις ο αρχηγός, με τον οποίο οι σχέσεις, όπως και με όλη την οικογένεια, και περισσότερο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και με την Ντόρα, είναι πολύ στενές. Και όλα δείχνουν ότι ο Χατζηδάκης θα είναι υποψήφιος.

***

@ Εδώ ο Τόμσεν, εκεί ο Σόιμπλε, πού πήγε, ρε παιδιά,εκείνο το πλεόνασμα 3,9%; Μην το είδατε, ρε παιδιά; Μην το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του εκείνος ο Ντάισελμπλουμ και πάει στον Νότο να το χαλάσει σε ποτά και σε γυναίκες;


Σχολιάστε εδώ