Έπαινοι και χρηματικά έπαθλα από τα ΕΛΠΕ σε αριστούχους μαθητές

Οι βραβεύσεις, που έγιναν για 9η συνεχόμενη χρονιά, συνδέονται με επαίνους και χρηματικά έπαθλα, ενώ οι βραβευθέντες προέρχονται από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μαγούλας, Ν. Πέραμου και Μεγάρων για την Αττική και Δέλτα, Ευόσμου και Κορδελιού για τη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Συνολικά, μέχρι σήμερα έχουν βραβευθεί 2.721 φοιτητές μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους που κατοικούν στις περιοχές του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στις εκδηλώσεις απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, στελέχη των ΕΛΠΕ, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας, της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και οι γονείς των βραβευθέντων.

Η διοίκηση της εταιρείας, τέλος, επιβεβαίωσε τη βούλησή της για τη στήριξη των νέων σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η επαγγελματική κατάρτιση και η εργασιακή εμπειρία.


Σχολιάστε εδώ