Δίπλα στα παιδιά που δίνουν μάχη για να γυρίσουν στο σπίτι τους…

Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τα παιδιά της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής Ρεθύμνου, που ήρθαν από την Κρήτη για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την αγάπη τους στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Και πρόσθεσε:

«Με την παρουσία σας όλοι εσείς οι μαθητές στέλνετε ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από παιδιά σε άλλα παιδιά, μικρότερα και μεγαλύτερα, που δεν ήταν τόσο τυχερά όσο εσείς και μέσα στον χώρο αυτό δίνουν μια μεγάλη μάχη για να επιστρέψουν στο σπίτι και στο σχολείο τους τελείως καλά, νικώντας την ασθένεια και κερδίζοντας τη ζωή. Γιʼ αυτό η στήριξή σας έχει μεγάλη σημασία, για να τους δώσει ακόμα μεγαλύτερο ψυχικό σθένος και να τα κάνει να αισθανθούν πως έχουν πολλούς συμμάχους στο πλευρό τους, και μάλιστα συμμάχους της ηλικίας τους. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη για εσάς, για την ευαισθησία σας και την κοινωνική σας αλληλεγγύη».

Η κυρία Βαρδινογιάννη, για να τιμήσει τα παιδιά για τη συγκινητική τους χειρονομία, τους απένειμε το Μετάλλιο του Υποστηρικτή του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ στον δάσκαλό τους, Πατέρα Χαράλαμπο Κουτάντο, απένειμε την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».


Σχολιάστε εδώ