Το «MadWalk» ήταν και φέτος το γεγονός της χρονιάς

Η έναρξη της βραδιάς δόθηκε μέσα από ένα εντυπωσιακό act με πρωταγωνιστή τον φετινό παρουσιαστή της εκδήλωσης Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος τραγούδησε ένα medley των τραγουδιών του «Φιλοσοφία» και «Δεν γουστάρω». Το τέλος του act τον βρήκε στη σκηνή με τη Μαίρη Συνατσάκη, συμπαρουσιάστριά του για το φετινό «Madwalk by Aperol Spritz», και μαζί πραγματοποίησαν το opening catwalk.

Ανδριάνα Μπάμπαλη και Ίαν Στρατής πήραν τη σκυτάλη ανεβαίνοντας στη σκηνή, παρουσιάζοντας δημιουργίες IOANNA KOURBELA και FUNKY BUDDHA αντίστοιχα, πριν κάνουν την εμφάνισή τους οι μοναδικοί ONIRAMA τραγουδώντας «Τόσα καλοκαίρια» με τη συνοδεία της Νάντιας Κοντογεώργη για λογαριασμό της Madame ShouShou.

Η επόμενη καλλιτέχνης που ανέβηκε στη σκηνή ήταν η Μαρίνα Σάττι, η οποία έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά ερμηνεύοντας τo παραδοσιακό «Θα σπάσω κούπες» για τη Reebok Classic, πριν δώσει τη σειρά της στην εντυπωσιακή Τάμτα με το «Προτιμώ», η οποία μάγεψε το κοινό για λογαριασμό του σχεδιαστή Stelios Koudounaris.

Λευκά κεριά φώτισαν τον χώρο της εκδήλωσης για να εμφανιστεί ο ΝΙΝΟ διασκευάζοντας το ανθεμικό «Creep» για τις δημιουργίες Kendall and Kylie, πριν μετατραπεί η σκηνή σε ένα γυμναστήριο cycling για τους Otherview και τη Josephine στο «Hey Baby» των Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo για το fitness act, από τις μπάρες δημητριακών FITNESS.

Αμέσως μετά εμφανίστηκαν στη σκηνή οι Playmen μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμο και το perfomance project «Dance nʼ Roses» εν μέσω ενός εντυπωσιακού σκηνικού, υπό τους ήχους του «Highway to Hell», στο οποίο είδαμε συνδυασμό μοντέλων και καθημερινών ανθρώπων με δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos + Patricia Field και την παρουσία της AUSSIE. H Patricia Field ήρθε από τη Νέα Υόρκη και περπάτησε στο catwalk μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, λίγο πριν κλείσει την πασαρέλα ο παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης.

Ακολούθησε η Μπέτυ Μαγγίρα τραγουδώντας «Crazy in love» για λογαριασμό της MED. Ο εκρηκτικός Snik με το τραγούδι του «DAB» ταρακούνησε το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας παρουσιάζοντας δημιουργίες Celia Kritharioti με την Courtney μαζί του και την υποστήριξη του DEALBER.GR. Ακολούθησε η Demy, παρουσιάζοντας το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, «This is love», μέσα σε ένα εντυπωσιακό λουλουδένιο σκηνικό από το Lux, που συμπληρώθηκε τέλεια από τις δημιουργίες των DEUX HOMMES.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με την BSB συνέχισε το δυναμικό πρόγραμμα μέσα από μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το τραγούδι «Στη δική μου αγκαλιά» και μια collection με λαμπερά βραδινά looks.

H Μελίνα Ασλανίδου συνόδευσε μουσικά την πασαρέλα της AXEL, που φέτος ήταν εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση και την ελληνική ομορφιά, με το medley «Με φωνάζουν με το μικρό μου – Μες στο σπίτι δεν μένει κανείς», στην οποία εμφανίστηκαν οι διάσημες καλλονές Δωροθέα Μερκούρη, Κορίνα Στεργιάδου, Νόνη Δούνια, Κατερίνα Γεωργιάδου και η Εύη Αδάμ.

Το DEALBER.GR γέμισε με δυνατά φώτα τον χώρο και η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Vretto Vrettako ήταν ένα απόλυτο δίδυμο μόδας και μουσικής. Η Ελένη ξεσήκωσε με τo performance της στο «Follow The Sunrise».

Αμέσως μετά ο Γιώργος Μαζωνάκης άφησε για λίγο τον ρόλο του παρουσιαστή και ανέβηκε στη σκηνή για να αποδώσει το «Insomnia» με ένα ανατρεπτικό performance.

O κορυφαίος έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς απογείωσε το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει, παρουσιάζοντας αποκλειστικά το νέο του τραγούδι «Απόλυτος Έρωτας», που με το beat του τραγουδιού και το performance του Σάκη ξεσήκωσε το «Charity Act by BSB», που φέτος συνέδεσε το «Madwalk 2017 by Aperol Spritz» με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος BSB που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο act θα διατεθεί στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ενίσχυση των σκοπών του. Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και με κεντρικό μήνυμα «Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης», σκοπός της οποίας είναι η εύρεση εθελοντών δοτών ώστε να εξασφαλίσει σε όλους όσους έχουν ανάγκη το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους.

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα tribute σε ένα πρόσωπο που έχει αποτελέσει ιδανικό συνδυασμό μόδας και μουσικής από τα 80ʼs μέχρι και πρόσφατα. Ο λόγος για τον George Μichael, που συγκίνησε το κοινό του «Madwalk 2017 by Aperol Spritz» με τις διασκευές του «Α Differient Corner» και «Freedom» από τους Αδάμ Τσαρούχη και Νίνα Λοτσάρη αντίστοιχα. Finale πάρτι ακολούθησε με το closing act της βραδιάς για το Aperol Spritz υπό τις μελωδίες του μοναδικού συγκροτήματος MEΛISSES και των DJYOUNG & TAY στο «Fade/Love Lockdown» και πάνω από 200 μοντέλα στο catwalk, που βάφτηκε όλο πορτοκαλί.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha θα προβάλει ολόκληρο το show την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21:00.


Σχολιάστε εδώ