Τίμησε τη Σοφία Στάικου ο Δήμος Ιωαννίνων

Ο κ. Μπέγκας επισήμανε την προσφορά της προέδρου του ΠΙΟΠ στην πόλη των Ιωαννίνων, τονίζοντας ότι «με δικές της υποστηρικτικές ενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί πολλές δράσεις και σημαντικά έργα πολιτιστικής υποδομής στην πόλη μας, με κορυφαίο το Μουσείο Αργυροτεχνίας», το οποίο μέσα σε λίγο διάστημα έχει 25.000 επισκέπτες.

***

Ο δρόμος προς το Συνέδριο

Μπορεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να περιμένουν τον οδικό χάρτη από την οργανωτική επιτροπή για να ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες του συνεδρίου ωστόσο πυκνώνουν οι εκδηλώσεις του φορέα σε όλη τη χώρα.

Τη Δευτέρα στο Μοσχάτο θα μιλήσουν για το παραλιακό μέτωπο και την ανάπτυξη οι Γ. Μανιάτης Δ. Χατζησωκράτης και η Δ. Αντωνάκου ενώ είχαν προηγηθεί αντίστοιχες εκδηλώσεις στον Πειραιά για την οικονομία με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη τον Τάσο Κλάδη από το ΚΙΔΗΣΟ και τον Γιάννη Ρελάκη από τη ΔΗΜΑΡ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ημερίδα για τα κόκκινα επαγγελματικά δάνεια πάνω σε προτάσεις του Ηρακλή Ρούπα γραμματέα του τομέα οικονομίας και ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ ειδικό στις τράπεζες.

***

Σας ενδιαφέρει…

«Η μετάβαση στο “εθνικό νόμισμα” – Αφετηρία εξόδου από την κρίση» είναι ο τίτλος του βιβλίου του οικονομολόγου Γιάννη Τόλιου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ταξιδευτής και η παρουσίασή του έγινε την περασμένη Δευτέρα.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Τρύφωνας Κωστόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Καλτσώνης, επίκουρος καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, και ο συγγραφέας Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών. Τη συζήτηση συντόνισε ο Νίκος Καραβέλος, δικηγόρος – συγγραφέας.

***

@Στο ίδιο τραπέζι Νίκος Κοτζιάς και Φώφη Γεννηματά, αλλά και ο Κωστής Χατζηδάκης. Φαίνεται πως ο πυλώνας της επικαιρότητας των εθνικών θεμάτων και ειδικά τα παιχνίδια του Ερντογάν με την Συνθήκη της Λωζάννης, ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στο πολιτικό κόσμο. Οικοδεσπότης στο «τραπέζι» ο Νίκος Σηφουνάκης (πρώην Υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ), καθώς προχωράει στη παρουσίαση της νέας συμπληρωμένης έκδοσης του βιβλίου του ντοκουμέντου «Ίμβρος- Τένεδος Από την Συνθήκη της Λωζάννης στη συρρίκνωση του Ελληνισμού». Το βιβλίο θα προλογίσουν ο Π. Ασανάκης τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων και Μ. Κάλφας Πρόεδρος του Συλλόγου Τενιδίων «Ο ΤΕΝΗΣ» και θα μιλήσουν, ο Υπουργός Εξωτερικών, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


Σχολιάστε εδώ