Ονόματα δεν έχουν, κύριε Φέσσα και κύριε Παπαγγελόπουλε, οι «μπαταχτσήδες» και οι «προδότες»;

• Να ξεκινήσουμε με το πρώτο κουίζ, που το έβαλε στην αρχή της εβδομάδας ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο γνωστός μας ΣΕΒ. Διερωτάται στο εβδομαδιαίο δελτίο του αν «η εξωδικαστική ρύθμιση επιχειρηματικών οφειλών είναι δίκαιη και πραγματική λύση στα ʽʽκόκκινα” δάνεια ή συγχωροχάρτι σε μπαταχτσήδες».

Το ερώτημα δεν μπορεί να είναι υποθετικό, έτσι, για να περνάει η ώρα. Για να το επισημαίνει ο πρώτος τη τάξει παράγοντας του οικονομικού κατεστημένου της χώρας, και μάλιστα ως τίτλο, κάτι θα ξέρει. Σίγουρα θα έχουν υπόψη τους συγκεκριμένα γεγονότα.

Ρωτάμε, λοιπόν, ευθέως τον πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Θ. Φέσσα: Ονόματα δεν έχουν οι μπαταχτσήδες; Αν δεν τους ξεσκεπάσετε, θα είναι οι κερδισμένοι σε βάρος των σωστών και καθαρών επιχειρηματιών, χάρη στη δική σας σιωπή.

• Πάμε στο δεύτερο… κουίζ, που αφορά τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος με αφορμή την αθώωση από το δικαστήριο όλων εκείνων που τους είχαν στήσει κυριολεκτικά στο απόσπασμα για το «σκάνδαλο του Βατοπεδίου» δήλωσε: «Ερινύες θα κυνηγούν και τους προδότες εντός της ΝΔ»! Ονόματα, υπουργέ, δεν έχουν αυτοί οι προδότες που έχουν κατασκηνώσει στη ΝΔ και έστειλαν τον Γιάννη Αγγέλου στον θάνατο και υπουργούς στο σκαμνί; Δεν πρέπει να τους μάθει ο κόσμος; Αποφεύγοντας να τους κατονομάσετε, τους επιτρέπετε να συνεχίσουν τη δράση τους.

• Καταλήγοντας, και τα δύο κουίζ απαιτούν απαντήσεις εδώ και τώρα.


Σχολιάστε εδώ