Υπό έξωση ο Τσακαλώτος!

Και δεν είναι μόνο οι «53», οι οποίοι ήδη βρήκαν τον διάδοχο του Τσακαλώτου στον άλλο… αποδιοπομπαίο, τον Νίκο Φίλη, που εκτός των άλλων θέλει να πάρει την εκδίκησή του, πρωτίστως από τον Αρχιεπίσκοπο και δευτερευόντως από τον Τσίπρα. Και ήδη τα πρώτα… δείγματα είναι γεγονός.

Όσο για τον Τσακαλώτο, δεν είναι μόνο το ότι οι «53» τού έχουν κλείσει την πόρτα. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τον Αλέξη, ο οποίος την Καθαρή Δευτέρα που πήγε στην Αίγινα δεν πήρε μαζί του τον Ευκλείδη, αλλά εκτός από τον… παππού είχε και τον Πολάκη. Και το μήνυμα που πέρασε στο κόμμα και στην κυβέρνηση είναι ότι ο Τσακαλώτος είναι έξω από τον κύκλο του Μαξίμου!

Να θυμίσω ότι η πρώτη ψυχρότητα στις σχέσεις Αλέξη – Ευκλείδη σημειώθηκε όταν έσπευσε το Μαξίμου να βγάλει ανακοίνωση για το τι έγινε στο Eurogroup του Δεκεμβρίου χωρίς προηγουμένως να έχουν επικοινωνήσει με τον Τσακαλώτο, που εκτέθηκε στον Μοσκοβισί γιατί είχαν συνεννοηθεί ότι θα συμφωνούσαν για το τι θα έλεγαν.

Άνθρωποι που ξέρουν τον Ευκλείδη λένε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να πάρει ξαφνικά το καπέλο του και να φύγει.


Σχολιάστε εδώ