ΖΙΖΑΝΙΟΝ

=== Έχει καλό χιούμορ ο Γιάννης Δραγασάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. «Από τα Greekstatistics περάσαμε στα Thomsenstatistics». Έτσι, για να μην ξεχνάμε τον… φίλο μας τον Τόμσεν, που έξι χρόνια τώρα μας έχει βγάλει τον… αδόξαστο. === Υπό στενή παρακολούθηση έβαλε τον… αρχιστράτηγο Πάνο Καμμένο ο Αλέξης. Του Φίλη, του Δρίτσα και του Κυρίτση, που είναι στην απέναντι ομάδα. Και κάθε πρόταση για αγορά αεροπλάνων, αρμάτων και αντιτορπιλικών θα περνάει από κόσκινο. Περιμένω να δω πόσο θα αντέξει ο Πάνος…=== Πουλάει ο Σημίτης. Το βιβλίο του «Υπάρχει λύση;» (Εκδόσεις Πόλις) ήταν την περασμένη εβδομάδα πρώτο σε κυκλοφορία. Προφανώς, ο κόσμος θέλει να μάθει από πρώτο χέρι πώς χρεοκόπησε η χώρα. Και ο Σημίτης ξέρει, αφού η οκταετία του ήταν αυτή που έβαλε το αγγελτήριο ερχομού των Μνημονίων. === «Ετοιμοπόλεμη να δώσει τη μάχη για την ανάδειξη της ΝΔ στη διακυβέρνηση του τόπου», δήλωσε η Άννα Ευθυμίου, μάχιμη δικηγόρος και πολιτευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, σε κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε γνωστό μαγαζί στα Λαδάδικα, όπου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή.

***

@ Η κυβέρνηση διατυμπανίζει ότι η… συμφωνία που… πέτυχε στο Eurogroup ο Τσακαλώτος είναι ένας αμοιβαίος πολιτικός συμβιβασμός. Προφανώς, μας δουλεύει, μας περνάει για χαχόλους. Γιατί η… συμφωνία δεν είναι παρά ένας μονομερής ωμός εκβιασμός! Και είναι τόσο στυγνοί… πιστολέρο, που ζητάνε και προσύμφωνο για τη δολοφονία του ελληνικού λαού.

@«Κινδυνολογία, καταστροφολογία και διαπιστευτήρια υποταγής στους δανειστές ήταν το τρίπτυχο της παρέμβασής του», ήταν το εύστοχο σχόλιο του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου για τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.


Σχολιάστε εδώ