Αδιάβαστος πιάστηκε ο Χρυσοχοΐδης

Είπε ότι ήταν δικό του έργο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης. Προφανώς, κάπου δεν τον βοηθάει η μνήμη του. Η ομάδα «ΔΙΑΣ» ήταν ιδέα τού τότε Αρχηγού της Αστυνομίας Βασίλη Τσιάτουρα, που την υλοποίησε με τη στήριξη του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρήστου Μαρκογιαννάκη. Η αρχή έγινε με τη συγκέντρωση από όλη την Ελλάδα 400 – 450 μοτοσικλετών, οι οποίες ήταν παροπλισμένες. Σε πρώτη φάση καλύφθηκε η Αττική και στη συνέχεια η «ΔΙΑΣ» πήγε σε όλη την Ελλάδα και ήταν κάθε στιγμή πανταχού παρούσα. Και μάλιστα δημιουργήθηκαν και οι «δίδυμες», δύο μαζί μοτοσικλέτες σε περιοχές με βεβαρημένο ποινικό μητρώο… Αυτά, για να αποδίδονται, φίλε Μιχάλη, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Λάθος και για τη Μεσοχώρα

Έκανε, όμως, και δεύτερη γκάφα. Είπε ότι έχουν σταματήσει οι εργασίες στο Φράγμα της Μεσοχώρας, που συνδέεται με τον Αχελώο, και ότι για τη διακοπή ευθύνεται η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Μιχάλη, και εδώ πιάνεσαι αδιάβαστος. Οι εργασίες έχουν διακοπεί εδώ και χρόνια με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, έπειτα από προσφυγή όμορων νομών, από τους οποίους περνάει ο Αχελώος και ανησυχούν ότι με το φράγμα θα μειωθούν οι ποσότητες υδάτων που έχουν ανάγκη οι καλλιέργειές τους.

Αυτή είναι η αλήθεια, φίλε πρώην υπουργέ.

Δύο στα δύο, έχασες.


Σχολιάστε εδώ