Στ’ αυτί

• Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει μπει δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά με μεγάλη περιουσία. Και βέβαια το ΣΔΟΕ δεν τον… ανακάλυψε τυχαία. Καρφωτή πήγε η δουλειά. Από εκείνους που… δεν θέλουν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή του τόπου… Ήμαρτον!

• Τρεις αποφάσεις ειρηνοδικείου παρουσίασαν οι εργαζόμενοι του Διαδημοτικού Νεκροταφείου Σχιστού, που υποχρεώνουν τη διοίκηση να τους καταβάλλει κανονικά δώρα και επιδόματα αδείας. Η διοίκηση έσπευσε να ασκήσει εφέσεις για να αποφύγει τις πληρωμές. Βέβαια, η οδηγία του υπουργείου Εσωτερικών της δίνει το δικαίωμα να δεχθεί τις αποφάσεις και να μην κάνει έφεση. Όμως, σήμερα, ποιος θέλει να πληρώνει;

• Είχαμε γράψει προ ημερών ότι η Eurobank είχε κατασχέσει τους λογαριασμούς του Διαδημοτικού Νεκροταφείου για οφειλή 6 εκατ. ευρώ στην Μηχανική ΑΕ, την οποία είχε εκχωρήσει στην Τράπεζα Αττικής. Στη συνεδρίαση του ΔΣ του νεκροταφείου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος Δ. Σούτος αποκάλυψε ότι ο Σύνδεσμος προσέφυγε στη δικαιοσύνη γιατί η Eurobank δέσμευσε τους λογαριασμούς με προσωρινή και όχι με τελεσίδικη απόφαση, ενώ ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης με απόφασή του έκρινε ότι η Μηχανική ΑΕ δεν έκανε κανένα έργο επιπλέον στο Σχιστό, οπότε δεν δικαιολογείται καμιά απαίτηση εκ μέρους της.


Σχολιάστε εδώ