Δημιουργήθηκε διευρωπαϊκό δίκτυο κατά της παγκοσμιοποίησης

Στις αρχές του Ιανουαρίου μια αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας βρέθηκε στις Βρυξέλες για συνομιλίες με ευρωβουλευτές και στελέχη της Ομάδας Ελευθερίας και Άμεσης Δημοκρατίας (EFDD), η οποία δημιουργήθηκε από τους Nigel Farage του βρετανικού Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP) και Beppe Grillo της ιταλικής Κίνησης Πέντε Αστέρων (M5S) και στεγάζει πολιτικά 42 ευρωβουλευτές από οκτώ χώρες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τέθηκαν οι βάσεις για σύνδεση των αντικαθεστωτικών της Ελλάδας με το κίνημα αντίστασης στην Ευρώπη, όπου οι Nigel Farage, Beppe Grillo, κ.ά., έχουν ηγετική θέση, διότι ο Άξονας της παγκοσμιοποίησης μόνο με αυτή τη νέα Συμμαχία μπορεί να εξουδετερωθεί, ώστε και οι Έλληνες να έχουν πια ελπίδα ότι δεν είναι μόνοι σε αυτόν τον πόλεμο. Και φυσικά με προοπτική τις επόμενες εκλογές.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ζήτησε επίσης από το EFDD να προωθήσει το πάγωμα των συζητήσεων για το Κυπριακό μέχρις ότου εκδημοκρατιστεί η Τουρκία. Είχε επίσης συζητήσεις με ιταλούς και βρετανούς αξιωματούχους για τον συντονισμό των ενεργειών, με προοπτική ορισμένες από τις επόμενες συναντήσεις να γίνουν στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ