Προσφορά αγάπης των εργαζομένων του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ σε 6 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα

Τα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη Αττικής και στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχάνη στα Ιωάννινα, τα Χελιδωνάκια στη Λάρισα, η Κιβωτός Αγάπης στην Πάτρα και το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Παναγιάς Καλυβιανής στην Κρήτη, είναι τα ιδρύματα που επέλεξε το αρμόδιο τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου και αγκαλιάστηκαν από όλους τους εργαζόμενους.

Στα παραπάνω ιδρύματα παραδόθηκαν τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά και χαρτικά, όλα προϊόντα ελληνικής παραγωγής. Η συνολική ποσότητα των ειδών που παραδόθηκε, πλησίασε τους 3 τόνους.

Εκτός, όμως, από την προσφορά προϊόντων, οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ είχαν την ευκαιρία να χαρίσουν και από τον χρόνο τους σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Έτσι επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, το οποίο άνοιξε με χαρά τις πόρτες του. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ και οι οικογένειές τους, κατά την είσοδό τους στο χώρο τοποθέτησαν από ένα δώρο κάτω από το κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Χωριού. Τους εργαζόμενους υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, μαζί με τον Διευθυντή του Παιδικού Χωριού της Βάρης, Επαμεινώνδα Λοράνδο.

Μετά από την πρώτη γνωριμία με το μεγάλο έργο που συντελείται στα Παιδικά Χωριά SOS, τα παιδιά των εργαζομένων της ΒΙΑΝΕΞ και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χωριό SOS της Βάρης έπαιξαν μαζί και συμμετείχαν σε δράσεις (ζωγραφική, κατασκευές, face painting, κ.α.). Παράλληλα, οι ενήλικες βοήθησαν εθελοντικά στην τακτοποίηση της αποθήκης των τροφίμων, στο χώρο της βιβλιοθήκης και σε δωμάτια που χρειάζονταν βάψιμο.

Τέλος, όλοι μαζί μοιράσθηκαν εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ αλλά και οι «μαμάδες SOS».


Σχολιάστε εδώ