ΖΙΖΑΝΙΟΝ

=== Ένα ρεκόρ έχει πετύχει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης, ο οποίος από το Κέντρο μετακόμισε στη Δεξιά μετά την εμφάνιση στον πολιτικό στίβο του Ανδρέα. Είναι μέσα στους δέκα γηραιότερους ηγέτες του κόσμου. Κατέχει την 4η θέση και έχει κλείσει τα 98 χρόνια. Να του ευχηθούμε, ζωή να ʼχει. === Ας είναι καλά η τύχη του, που δουλεύει για αυτόν, διαφορετικά θα ήταν άνεργος. Ακόμη και το φλουρί της πίτας του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έπεσε στον Γιάννη Μπουτάρη, τον δήμαρχό της, το έργο του οποίου ούτε με… κιάλια δεν το βλέπουν οι Θεσσαλονικιώτες αλλά και οι περαστικοί από τη συμπρωτεύουσα.=== Αυτή κι αν είναι μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου, η συνεργασία με τη Δράση του Σκυλακάκη. Τώρα πια φύσηξε αέρας στα πανιά της ΝΔ και είναι σίγουρη η αυτοδυναμία της στις εκλογές… Η μόνη ανησυχία είναι μην κάνει… αντιπροσφορά ο Τσίπρας στον Σκυλακάκη. === Έχει πολλούς και καλούς φίλους ο βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Θανάσης Μπούρας. Γιόρταζε προχθές και τα τηλέφωνα στο γραφείο του δεν σταμάτησαν όλη μέρα να χτυπάνε. Απόδειξη της επαφής που έχει ο Θανάσης με τον κόσμο. Χρόνια πολλά, Θανάση, κι από μένα.=== Καλορίζικος. Γραμματέας των ΑΝΕΛ εκλέχθηκε ο Θύμιος Δρόσος. Ένα πόστο που ξέρει να το χειρίζεται καλά. Ο Πάνος Καμμένος βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο. === Κάτι περισσότερο από «θερμή», σε σχέση με τα άλλα κόμματα, ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην κίνηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό να μηνύσει την Τ. Στεφανίδου. Η… «θερμότητα» έγκειται, λένε, στο ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να την εντάξει στα ψηφοδέλτια της παράταξης για τις επόμενες εκλογές. Ορισμένοι μάλιστα διατείνονται ότι η συμφωνία έχει κλείσει και θα ανακοινωθεί στον κατάλληλο χρόνο.

***

@ Ρε, μανία που έχει ο Γιάννης Πρετεντέρης να θέλει τους πρωθυπουργούς που δεν τους γουστάρει να ξημεροβραδιάζονται στο σκαμνί. Αυτό αναμένει για τον Τσίπρα με την… αυτοδυναμία που θα πάρει ο Μητσοτάκης. Το ίδιο έλεγε και το βρώμικο ʼ89 και όχι μόνο την πάτησε, αλλά επανέφεραν θριαμβευτή και τροπαιούχο τον Ανδρέα, με τον πατέρα Μητσοτάκη να κινεί τότε τα νήματα, κάνοντας το ρουσφέτι των τότε νταβατζήδων. Δεν σκέφτεσαι, Γιάννη, μην την ξαναπατήσεις; Και μετά σου στέλνει λουλούδια ο… φίλος σου ο Αλέξης;

ΥΓ.: Μέχρι τη στιγμή που γράφω τα παραπάνω δεν άκουσα ότι παραιτήθηκες, Γιάννη, λόγω της… εισβολής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΔΟΛ, στον οποίο άνοιξε την πόρτα ο εδώ και 30 χρόνια συνάδελφός σου και διευθυντικό στέλεχος του «Βήματος» Βασίλης Μουλόπουλος.


Σχολιάστε εδώ