Συνεχίζουμε να αρμενίζουμε στραβά…

«Παρά τις όποιες φιλότιμες και πολλές φορές αγωνιώδεις προσπάθειες της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας του τόπου –στα επτά χρόνια της κρίσης–, η Ελλάδα συνεχίζει στα μεγάλα εθνικά θέματα στραβά να αρμενίζει», σημειώνει σε ανακοίνωσή της με αφορμή το νέο έτος. «Η χώρα χάνει σταδιακά το κύρος και την εθνική της κυριαρχία», προσθέτει. Οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές ζητούν και είναι έτοιμοι να στηρίξουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν την αναδιάταξη της εθνικής ατζέντας και την αναγκαία συνεννόηση των ηγεσιών της χώρας, με αμοιβαία γενναιοφροσύνη και ενότητα δράσης.

«Ζητούμε ακόμη», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «το σταμάτημα των γελοίων καθημερινών πολιτικών αντιπαραθέσεων και των θεατρικών αντιμαχιών, που τίποτα δεν προσφέρουν και ανεύθυνα φανατίζουν και διχάζουν, στρέφοντας ενάντια όχι μόνο τους οπαδούς αλλά και τη μία τάξη εναντίον της άλλης». «Ζητούμε αξιόπιστες πράξεις για την ουσιαστική μείωση της ανεργίας, που αποτελεί τη βραδυφλεγή βόμβα της κοινωνικής ειρήνης και της συνοχής του λαού μας.

Ζητούμε την ενδυνάμωση του κράτους δικαίου και της κοινωνικής προστασίας σε κάθε έκφανση της ζωής των ελλήνων πολιτών, με ταυτόχρονη ενίσχυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων». Και καταλήγοντας επισημαίνουν: «Η Ελλάδα, υπό πάσαν έννοια, είναι εν κινδύνω, και όσοι δεν το κατανοούν τη βλάπτουν».


Σχολιάστε εδώ