Βουλιάζει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής

Ο ένας μετά τον άλλο, στενοί συνεργάτες της, φίλοι δικαστικοί συντάκτες που είχε γνωρίσει ως μάχιμη δικηγόρος, άρχισαν να την εγκαταλείπουν. Δεν άντεξαν τη νοοτροπία της, που ήθελε από όλους να στέκονται «Ανάπαυση! Προσοχή!». Βροχή οι δημόσιες καταγγελίες από κολλητούς της για την αυταρχική συμπεριφορά της και οι αποχωρήσεις από το κόμμα της.

Ραχήλ κατά Ζωής

Στο… μεϊντάνι βγήκε και η μέχρι πρότινος αυτάδελφή της, η Ραχήλ Μακρή, η οποία σε ανάρτησή της στο facebook μιλάει για νταβατζήδες, καρέκλες, παιδεραστές και χαρτζιλίκια 200.000 ευρώ. Έγραψε συγκεκριμένα: «Εγώ, κυρία μου, δεν διαχώρισα τη θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμά σας και την έλλειψη πολιτικής.

Ήσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από τη φυλακή.

Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και όχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000 ευρώ».

Αποχαιρετισμός στην… καπετάνισσα…

Βαρύτατες είναι και οι αιχμές εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου και στενών συνεργατών της από όλη την ηγετική ομάδα της νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας. Το πρώην στέλεχος της νεολαίας Μιχάλης Κριθαρίδης σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές της Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος, λαρισαίου ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση.

«Προσωπικά ντρέπομαι που στήριξα αυτό το πολιτικά και κοινωνικά επικίνδυνο, ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό μόρφωμα. Που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, τις αξίες και τους αγώνες της. Και ζητώ συγγνώμη που σας παρότρυνα να στηρίξετε μια τόσο λαθεμένη πολιτική επιλογή», έγραψε ο Κριθαρίδης.

Αφήνει επίσης σαφείς υπαινιγμούς για τον στενότερο συνεργάτη της Κωνσταντοπούλου, τον λαρισαίο ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, ότι οργανώνει μόνο… συναυλίες και φτιάχνει βίντεο, ότι κρύβεται πίσω από το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει στο κόμμα και ότι ο ίδιος στοχοποίησε και λογόκρινε τους εργαζομένους και έτσι έγινε «καπετάνιος» στη θέση της «καπετάνισσας».

Σχέσεις διαπλοκής καταγγέλλει το περιοδικό «Unfollow»

Σκληρές είναι και οι αποκαλύψεις που κάνει το γνωστό περιοδικό «Unfollow» κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, ότι προσέφερε, επανειλημμένα μάλιστα, σε δημοσιογράφους του θέσεις στη Βουλή με αντάλλαγμα τη στήριξή τους.

Αποκαλύπτει συγκεκριμένα:

«Το “Unfollow” και οι συντελεστές του δεν κρύφτηκαν μέσα σε γραφεία να διαπραγματεύονται ευνοϊκές αντιμετωπίσεις με ΜΜΕ. Δεν συναντήθηκαν ποτέ με ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους ιδιοκτητών, πίσω από κλειστές πόρτες, για να διαπραγματευτούν τη στάση που θα κρατούσαν ΜΜΕ απέναντί τους. Ούτε αναζήτησαν φιλόξενο τηλεοπτικό στασίδι. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το έκανε. Οι διαρκείς εμφανίσεις της στον ΣΚΑΪ το αποδεικνύουν.

Τοποθετούμαστε έτσι για να πούμε ότι, εκτός από την επαγγελματική ανεπάρκεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έχουμε γνώση πλέον και της πολιτικής της ανεπάρκειας, καθώς και των χειρισμών της. Όπως παραδέχεται και η ίδια, γνωριζόμαστε.

Ας αρκεστούμε σʼ αυτά για την ώρα. Δεν είμαστε εμείς –ούτε οι υπεύθυνοι έκδοσης και σύνταξης ούτε βεβαίως το “Unfollow” εν συνόλω– που προσπαθήσαμε να προσφέρουμε κάποιο αντάλλαγμα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε αντίθεση με την ίδια, που πρόσφερε θέσεις τόσο στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο όσο και στον Αυγουστίνο Ζενάκο, όπως τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου της Βουλής και τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού της. Τις αρνήθηκαν όλες τις φορές –και ήταν περισσότερες από μία– που τους προτάθηκαν. Ούτε, φυσικά, διείσδυσε κανείς στο κόμμα της. Η ίδια ήρθε στο γραφείο του “Unfollow” και απηύθυνε πρόσκληση στον Λ. Χαραλαμπόπουλο και στον Α. Ζενάκο να συμπορευθούν – με θέσεις, και πάλι. Τη βοήθησαν, ναι, χάριν της φιλικής σχέσης. Μέχρι που αγανάκτησαν και αποστασιοποιήθηκαν. Αλλά τις θέσεις δεν τις πήραν».


Σχολιάστε εδώ