Ο σαλταρισμένος με Τούντορ Ιβάν και ο Μπερμπάτοφ

Μετά την αποβολή του Βούλγαρου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για το χτύπημα στον Σιμόες, είδαμε τον… δημοσιογράφο Μπερμπάτοφ να παίρνει συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή Μπερμπάτοφ στο facebook (!) και να εξηγεί πως τα νευρά του οφείλονται στο ότι δεν παίζει, ενώ θεωρεί ότι με την ποιότητα και την εμπειρία του θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Τούντορ πέρασε στην… αντεπίθεση λέγοντας για τον Βούλγαρο: «Ηταν ένας μεγάλος παίκτης, γι’ αυτό του δίνουν όλοι μεγάλη σημασία, αλλά δεν ξέρετε τι συμβαίνει στα αποδυτήρια», επισημαίνοντας ότι «η ενδεκάδα δεν βγαίνει βάσει των χρημάτων που παίρνει ο κάθε παίκτης…»!

Οι… κακές γλώσσες λένε ότι όλα αυτά είναι η κορυφή του παγόβουνου και πως στο παρελθόν αρκετές φορές μέχρι τώρα οι τόνοι είχαν ανέβει μεταξύ των δύο ανδρών. Ο Μπερμπάτοφ τα έχει πάρει άγρια με τον Κροάτη, που του κάνει καψώνια αφήνοντάς τον διαρκώς στον πάγκο και ρίχνοντάς τον για 10-20 λεπτά στο γήπεδο (ίσως γιατί δεν είναι δική του επιλογή ή του Άρνεσεν αλλά του Σαββίδη;).

Το θέμα είναι πως ο Ιβάν δείχνει να στηρίζει με… χέρια και με πόδια τον Μπερμπάτοφ. Πράγμα που σημαίνει ότι αν ο Τούντορ δεν το… πάρει αλλιώς, είναι που είναι σαλταρισμένο το αφεντικό μαζί του, δεν θέλει πολύ να τον στείλει γι’ άλλες πολιτείες.


Σχολιάστε εδώ