Επί ποδός πολέμου η «Θύρα 13»

Το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη, βρήκε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στους δρόμους, με προορισμό την κατοικία του Αλέξη Τσίπρα.

Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη «Λεωφόρο» περίπου 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό σύνδεσμο της «Θύρας 13» και ξεκίνησαν με προορισμό την κατοικία του πρωθυπουργού της χώρας, η οποία βρίσκεται στην Κυψέλη. Ο Αλέξης Τσίπρας έλειπε στο Ισραήλ, τα ΜΑΤ επιχείρησαν να τους μπλοκάρουν και ακολούθησε ένταση, ρίψη χημικών και πετροπόλεμος. Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις οπαδών του Παναθηναϊκού και οι… συνοδοιπόροι τους μετέβησαν μαζικά στη ΓΑΔΑ προς συμπαράσταση, για να ακολουθήσει νέο κύμα προσαγωγών και συλλήψεων. Την ίδια μέρα, από συνθήματα κατά του υφυπουργού Αθλητισμού και της κυβέρνησης σημαδεύτηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τα «κόκκινα» δάνεια. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι διαμαρτυρόμενοι θέλησαν να εισέλθουν στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, προκειμένου να συναντηθούν τόσο με τον βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη όσο και με τη συντονίστρια του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο Βάσω Μιχαλοπούλου.

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο βουλευτής συνάντησε τους διαμαρτυρόμενους λίγα λεπτά αργότερα, ενώ του επιδόθηκε και ψήφισμα διαμαρτυρίας. Το πόσο έκρυθμη είναι η κατάσταση το επιβεβαίωσε και η ίδια η «Θύρα 13», που εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας μιλά για οργανωμένο σχέδιο κατά του Παναθηναϊκού, καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να συστρατευθούν στο πλευρό της, καθώς, όπως αναφέρει, «βρισκόμαστε σε πόλεμο».


Σχολιάστε εδώ