Σκληρή η μοίρα για την οικογένεια Μπόμπολα

Μετά τον Λουκά, σύζυγο της Μαρίας Μπόμπολα, την Άννα, μητέρα της οικογενείας και σύζυγο του Γεωργίου Μπόμπολα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η σύζυγος του Λεωνίδα Μπόμπολα, Κλαίρη, βυθίζοντας στο πένθος μια από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας, καθώς ελέγχει την εταιρεία ΠΗΓΑΣΟΣ, που εκδίδει μεταξύ άλλων το «ΕΘΝΟΣ» και κατέχει πλειοψηφικό μετοχικό πακέτο στο Mega, αλλά και μια σειρά εταιρειών στον κατασκευαστικό και ενεργειακό τομέα, με κορυφαία την ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η Κλαίρη Μπόμπολα, σε ηλικία μόλις 53 ετών, αντιμετώπισε μια ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε πέσει ήδη σε βαθύ κώμα. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην οικογένειά της στην Αθήνα, καθώς η Κλαίρη Μπόμπολα δεν μπόρεσε ποτέ να ανακάμψει και έφυγε από τη ζωή τελικά την περασμένη Παρασκευή, αφήνοντας πίσω την οικογένειά της, τους δύο γιους της και τον σύζυγό της Λεωνίδα Μπόμπολα, διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Η οικογένεια Μπόμπολα είχε δεχθεί το πρώτο μεγάλο πλήγμα τον Οκτώβριο του 2013, όταν η σύζυγος του Γεωργίου Μπόμπολα και μητέρα των τριών παιδιών του (Φώτη, Μαρίας, Λεωνίδα), Άννα Μπόμπολα, έχασε την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Διακριτική, αριστοκρατική προσωπικότητα, που απέφευγε την κοσμική ζωή προτιμώντας να αφιερώνεται στην αγαπημένη της απασχόληση, τη ζωγραφική.

Πριν μπορέσει η οικογένεια Μπόμπολα να συνέλθει από την απώλεια αυτή, ένα ακόμη πιο μεγάλο χτύπημα βρήκε αυτή τη φορά τη Μαρία Μπόμπολα και τα τρία της παιδιά. Ο Λουκάς Γιαννακούλης, σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα (κόρης του Γεωργίου Μπόμπολα), χάνει τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα σε αγώνα του Ράλι Παλλάδιο, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένειά του, τα τρία μικρά παιδιά του και τη σύζυγό του Μαρία.
Η Κλαίρη Μπόμπολα, δικηγόρος, αγαπητή στους συναδέλφους της, είχε ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της και είχε χαρίσει χαρά σε όλη την οικογένειά της, στα παιδιά της, στον σύζυγό της, στους φίλους της, και έδειχνε να ξεπερνά με επιτυχία τη μάχη με τον καρκίνο, που την είχε ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια… Όμως η μοίρα έμελλε να γράψει το τέλος της ζωής της με έναν τόσο άδικο τρόπο.

Παρά το σοκ και την ανείπωτη οδύνη, ο πατριάρχης της οικογένειας, Γεώργιος Μπόμπολας, είναι αυτός που σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της οικογένειας προσπαθεί να κρατήσει όρθια την οικογένειά του, τα παιδιά και τα εγγόνια του, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν αυτά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας…


Σχολιάστε εδώ